Shopping cart icon
Banner BannerMobile
Вкусно заешко с Zepter
Прочети тази публикация

Вкусно заешко с Zepter

В днешния забързан свят поддържането на здравословен начин на живот става все по-важно. Ние обръщаме повече внимание на храната, която консумираме, затова начините и уредите, които използваме за прготвянето й имат значителна роля.

Публикувано: 21.6.2023 г. 15:41:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)

Как да влезеш във форма за лятото?
Прочети тази публикация

Как да влезеш във форма за лятото?

Как да влезеш във форма за лятото: Готви здравословни изкушения със съдовете на Zepter С наближаването на лятото много от нас се стремят да постигнат здраво и стегнато тяло, за да се чувстват уверени и да се наслаждават максимално на дейностите на открито. Наред с добре балансираната диета, редовните упражнения и промяната в начина на живот, готвенето с правилните съдове не трябва да бъде подценявано. Zepter Masterpiece Cookware може да промени правилата на твоето здраве и да ти помогне да влезеш във форма за летния сезон.

Публикувано: 19.6.2023 г. 10:26:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)

ВЕГЕТАРИАНСКИ/МЕСНИ ШИШЧЕТА
Прочети тази публикация

ВЕГЕТАРИАНСКИ/МЕСНИ ШИШЧЕТА

Колко пъти сте искали да приготвите прясна и сочна храна насред гората? Настройте зоната си с огън за готвене и преобразете изживяването си на открито. Както винаги, ние приготвихме цялото това ястие в съдове за готвене Zepter Masterpiece. Благодарение на хирургическата неръждаема стомана 316 - L, от която са изработени всички наши съдове за готвене, усъвършенстваната технология за незалепващо покритие URA и иновативния дизайн, Zepter Masterpiece Cookware гарантира максимално запазване на хранителните вещества и вкуса, без нужда от допълнително масло, вода или мазнини.

Публикувано: 30.4.2019 г. 22:55:47 от Zepter International | с 0 коментар(а)

ДОМАШНА МАЙОНЕЗА
Прочети тази публикация

ДОМАШНА МАЙОНЕЗА

След като изпробвате нашата рецепта за домашна майонеза, никога повече няма да се върнете към закупените от магазина неща! Не само е по-вкусно, но и без консерванти. Основните съставки тук са яйчните жълтъци. Те придават на майонезата копринена текстура и вкус, така че изберете тези с най-добро качество, които можете да намерите (свободно отглеждане, био са нашият избор).

Публикувано: 11.4.2019 г. 20:12:34 от Zepter International | с 0 коментар(а)

ПАСТА ОТ СМЕТАНОВО ПИЛЕ И КИМИОН
Прочети тази публикация

ПАСТА ОТ СМЕТАНОВО ПИЛЕ И КИМИОН

В края на натоварената седмица успокояващо хранене и мека палитра от цветове могат да превърнат вашата кухня в тих пролетен оазис. Тази рецепта за паста, приготвена на крем с маскарпоне и вкусни пилешки гърди на скара, добавя броколи и кимион за изпъкване на цветове и хранителни ползи – приятно за тялото и очите!

Публикувано: 3.4.2019 г. 14:57:12 от Zepter International | с 0 коментар(а)

Tags

Без етикети...

Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката