КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАЩО РЕШЕНИЕ

В комбинация от най-модерната технология и естествената сила на парата, Tuttoluxo, КОМПЛЕКСНАТА ПОЧИСТВАЩА СИСТЕМА 6 В 1 на Zepter, предлага неповторимо почистване, което надминава всички конвенционални почистващи уреди. Със своите 6 основни функции, 3 патентовани системи, 4 нива на филтрация, умни приспособления и голямо многообразие от включени аксесоари, уредът за комплексно почистване на Zepter се използва и поддържа лесно.

Като използва най-мощния познат на човека дезинфектант, водната пара, Tuttoluxo защитава Вашето здраве и околната среда, а в същото време постига професионални почистващи резултати за всеки тип повърхност. С включената професионална ютия всяка гънка на дрехите просто ще изчезне. Парата прониква дълбоко в тъканите, като ги дезинфекцира, но едновременно и ги предпазва.

Технологичен и иновативен, с голям набор от аксесоари, които са идеални за всякакъв вид употреба, повърхност или плат.

Защо са Ви шест отделни уреда, щом може да имате уред шест в едно, който прави всичко това?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. ПРАХОСМУЧЕНЕ – МОКРО И СУХО

с воден филтър

TUTTOLUXO е мощна прахосмукачка. Тя може да се използва за всичко, защото почиства лесно и ефикасно: СУХО ПРАХОСМУЧЕНЕ, като отстранява замърсявания и прахови частици, и мокро прахосмучене, като изсмуква всякакви разлети течности. 

Наред с функционирането като професионална прахосмукачка, Tuttoluxo филтрира въздуха чрез уникалната патентована система за пръскане, която умно улавя всички прахови частици и отстранява дори и най-мъничките частици прах от въздуха. Нито една прахосмукачка с „филтър“ от пореста хартия не може да направи това.

2. ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИРАНЕ С ПАРА

Когато говорим за почистване, парата може да се използва за много неща и има много предимства!

Високата температура на парата стерилизира и дезинфекцира, като убива всички бактерии и микроби. Парното налягане лесно премахва дори и най-упоритите замърсявания, без да използва вредни химикали, и достига до най-малките кътчета, до които конвенционалните почистващи уреди не могат да стигнат.

Насладете се на естествената, дезинфекцираща мощ на парата с Tuttoluxo!

3. ПОЧИСТВАНЕ НА ПАРА И ПРАХОСМУЧЕНЕ

едновременно

Tuttoluxo извежда почистването с пара и прахосмученето едно ниво по-нагоре, като комбинира тяхната сила.

Постоянното парно налягане и високата температура от 148°C стерилизират, като проникват дълбоко в килими, матраци и тапицерии, убивайки дори акари, докато ефикасната мощ на вакуумния мотор изсмуква замърсяванията и телата на акарите. Бойлерът е лесен за употреба и може да се допълва по време на използване, за да не се губи време.

Tuttoluxo е просто ПЕРФЕКТЕН!

4. ПРОФЕСИОНАЛНО ПАРНО ГЛАДЕНЕ

Вертикално и хоризонтално

Ютията Tuttoluxo е удобна и професионална, като притежава невероятни дезинфекциращи и освежаващи качества, които обикновените домашни ютии не могат да обещаят.

Системата за доливане на вода осигурява постоянно парно налягане по време на гладене и хоризонтално, и вертикално. Ще имате резултати като от химическо чистене, като използвате само мощта на парата и пестите време и пари. Защитава дори и най-деликатните тъкани, вкл. коприна, кадифе, вълна, кашмир

5. ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА И ВЪЗДУШНА АРОМА ТЕРАПИЯ

Луксът на чистия въздух

Не бива да приемаме дишането за даденост, най-вече при астма и алергии. Ето защо изследователите на Zepter са гарантирали, че технологията Tuttoluxo може да се използва за пречистване на въздуха, който дишаме. Филтриращата система филтрира почти 100% от праховите частици, които преминават през уреда. Тя пречиства въздуха, който дишаме. Обикновената прахосмукачка разпръсква замърсяванията от килимите из въздуха, който дишаме, но Tuttoluxo почиства нашите килими и същевременно пречиства въздуха.

Може да подобрите настроението си, да освежите духа си и да се отпуснете в оазис от благоденствие; само като добавите няколко капки от ароматите на Zepter Fragrances в резервоара за чиста вода.

6. ОВЛАЖНЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Оазисът на благоденствието

Често се оплакваме от главоболие, но много малко от нас знаят, че то често е причинено от ниското качество на въздуха в нашия дом. Друга изключителна характеристика на Tuttoluxo е, че той може да превърне дома ни в по-здравословно място, като издухва овлажнен въздух в помещенията.

Сухият въздух причинява сухота на кожата, лошо качество на съня, влошава алергиите и астмата, води до по-чести настинки, грип и респираторни оплаквания, сухо гърло, хрема и суха кашлица. Можете да овлажните въздуха по два начина:

  • като “подадете пара” чрез гъвкавата тръба
  • като “обработите с пара” чрез опционален аксесоар

TUTTOLUXO възстановява влагата в сухия, мразовит зимен въздух, подобрява Вашето здраве и… дишането отново става удоволствие.

НЕВЕРОЯТНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА TUTTOLUXO

ХИГИЕНИЗИРАНЕ

Само за няколко минути двата мощни нагревателя (2 x 1050 W) произвеждат пара от около 148°C. Тази висока температура убива бацили, бактерии, микроби, вируси, акари и други микроскопични организми, които живеят в килимите, матраците и мебелите, и могат да причинят сериозни здравословни проблеми като астма и алергии. Бойлерът подава постоянно и непрекъснато налягане дори и при най-трудните задачи. Получавате пара, когато Ви е нужна, без да чакате бойлерът да се охлади, преди да го допълните.

МОЩНОСТ

Tuttoluxo предлага постоянна мощност. Парното налягане е 450 kPa (4.5 bars). Мощната парна дюза разтваря дори най-упоритите замърсявания, а мощният аспириращ мотор ги изсмуква. 

С Tuttoluxo можете да прахосмучете и почиствате с пара едновременно на места, които не сте смятали за възможни! Всичко, което Ви е нужно, е докосване с пръст за регулиране на засмукването във всяка ситуация. Намалете или увеличете бързо скоростта на прахосмучене от дръжката, без да спирате, без никакви усилия и без допълнителна консумация на енергия! 

Мощен и силен, няма нужда да чакаме уреда да се охлади и загрее като други системи за почистване с пара.

ФУНКЦИОНИРАНЕ

Аспирационният мотор на Tuttoluxo е шедьовър. Той притежава ползите на мотор 1200 W, но ефективността му се равнява на мотор 1600 W. Tuttoluxo е умен уред, той е по-мощен, по-ефикасен, по-икономичен, по-екологичен… просто по-умен! Размерът няма значение – издръжливостта има!

ИКОНОМИЧНОСТ

Никога повече няма да се налага да пилеем пари за скъпи, опасни почистващи продукти. Или пък за вакуумни торбички и филтри cпестете до 100% от торбички за прах и химически почистващи препарати.

Парата е толкова ефикасна – от един литър вода се получават около 1 000 литра пара, а благодарение на умния дизайн на Tuttoluxo бойлерът може да се допълва, докато уредът работи, тоест парата никога не свършва. 

Умното устройство Ви предупреждава, когато водата в резервоара свърши. Ефикасният аспирационен мотор на Tuttoluxo работи на по-ниска мощност от необходимата за функционирането му, за да Ви спести пари и от сметката за тока! А има ли по-добър начин да спестите от медицински разноски и лекарски такси от това да поддържате дома си екологично чист и здравословен – нашият дом е първото убежище от опасностите на модерния живот.

Tuttoluxo_Zepter

ФИЛТРИТЕ НА TUTTOLUXO – МИЕЩИ СЕ И ДЪЛГОТРАЙНИ

1. ВОДЕН ФИЛТЪР

улавя по-големите частици замърсявания, които не са уловени от пръскачките на SpraySystem, и следователно изпълнява важна функция за опазване и защита на въздушния филтър.

2. ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР

пречиства въздуха, който преминава през уреда, не само от неприятни миризми, но и не позволява в уреда да попаднат малки частици, които не са били изцяло филтрирани от Spray System.

3. ПОЛИЕСТЕРЕН ФИЛТЪР

полиестерният филтър на задната въздушна дюза улавя частици от 0.3 micron, тоест всичко, което е преминало през предишните филтри. Полиестерният филтър, който основно се използва за намаляване на шума, прави Tuttoluxo един от най-тихите уреди в своя клас.

4. ФИЛТЪР НА МОТОРА

не позволява на различни частици (от килими, домашни животни или други) да достигнат до мотора. Използва се също и за филтриране на въздуха за охлаждане на мотора, уникална функция, която ще намерите само в моделите Tuttoluxo.

HEPA (High Efficiency Particulate Air) ФИЛТЪР опционален

Технологията на HEPA филтъра осигурява максимална ефективност от 99.97% при улавяне на частици под 0.3 micron. HEPA филтърът помага също и за елиминиране на микроорганизмите от въздуха в помещенията.