СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

СЪВЪРШЕННАТА ИНОВАЦИЯ, ДАВАЩА ВЪЗДУХ

Възпроизвеждайки естествени механизми, Therapy Air® iOn е толкова многофункционален, толкова технически усъвършенстван и толкова стилен, колкото и лесен за използване. Ще ти позволи да се насладиш на чист, подобен на горски въздух навсякъде около теб.

Нашата новаторска технология с пет филтъра генерира около 1236,000 отрицателни йона на кубичен сантиметър, което е еквивалентно на броя йони, открити в някои от най-здравословните среди на земята.

Той решава някои от най-големите проблеми (свързани със здравето) на съвременния ни начин на живот, включително средата, която все повече предизвиква  заболявания, хронични грипоподобни състояния, замърсяването на въздуха и опасностите за здравето в дома, които могат да причинят алергии, респираторни и коронарни заболявания и рак.

Zepter-Therapy-Air-Ion-2

НАЙ-ДОБРИЯТ ВИСОК КЛАС ПРЕЧИСТВАТЕЛ НА ВЪЗДУХА НА ПАЗАРА

Вече избран за най-добрия пречиствател на въздух от висок клас на пазара чрез независими тестове (Германия 2016 и 2020 г.), през април тази година престижна немска GUI лаборатория, сертифицира Therapy Air iOn за елиминиране на SARS-CoV-2 от въздуха.

TherapyAir iOn е усъвършенствана и високоефективна система за пречистване и йонизиране на въздуха, която премахва 99,99% от частиците във въздуха.

Пречистен 99,99% терапевтичен въздух, свободен от вируси, бактерии и токсични вещества, трябва да има във всяко закрито пространство за добро здраве и е единствената истинска и здравословна инвестиция за домове, офиси, училища и детски градини, центрове за спорт и отдих, места за отдих – всички вътрешни помещения. 

Ново изследване свързва замърсяването на въздуха с по-високите нива на смъртност от коронавирус. Пациентите с коронавирус в райони с високи нива на замърсяване на въздуха са по-склонни да се заразят и да умрат от инфекцията, отколкото населението, живеещо в райони с по-чист въздух.

В свят, който е по-настроен от всякога към това, което въздухът ни дава, закупуването и използването на пречиствател Therapy Air има повече смисъл от всякога.

PWC-570_03

TherapyAir_ION_01

ФАНТАСТИЧНИТЕ ПЕТ ФИЛТЪРА

1.АНТИСТАТИЧЕН ФИЛТЪР

Премахва големите прахови частици, плесен, косми, пърхот и косми от козината на нашите домашни любимци;

2. АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР

Премахва останалите малки частици прах, бактерии, по-големи от 1 микрон, полени, като същевременно защитава ХЕПА (HEPA)-филтъра, разположен до него;

3. ХЕПА-ФИЛТЪР

Елиминира най-малките частици прах и тютюнев дим, докато антибактериалния тиабендазол (органично антибактериално съединение) премахва бацилите, спорите на плесен и различни микроби, като по този начин предотвратява риска от инфекция;

4. АНТИАЛЕРГЕНЕН ФИЛТЪР

Смес от сребро, апатит (минерал) и антибактериален агент, който е особено ефективен срещу бактерията Легионела, особено опасна за бебетата. Филтърът съдържа екстракт от листа от гинко билоба, които се използват много ефективно при астма, белодробни заболявания и проблеми с кръвообращението и за премахване на причините за алергии, грипни вируси и бактерии;

5. ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕВ

Елиминира неприятните миризми на храна, токсични газове и други миризми благодарение на високите си характеристики на абсорбция.

TAir-pollutions-(1)

ПРЕЧИСТВАЩО ДЕЙСТВИЕ

Тих и ефективен, уредът Therapy Air iOn е съставен от модерен механизъм и отделни елементи, които му позволяват да работи по доста лесен начин:

  • Вентилаторът засмуква въздуха от помещението и го подава към филтриращата система;
  • След това пречистеният въздух преминава през генератора на отрицателни йони и се обогатява с отрицателни йони;
  • Когато концентрацията на отрицателни йони стане достатъчно голяма, отрицателните йони и положително заредената прах и летящите във въздуха микробиологични частици се привличат взаимно;
  • Праховите частици стават по-тежки и затова, преди да паднат на земята, се елиминират напълно от филтриращата система на Therapy Air® iOn;
  • След това пречистеният въздух се връща в околната атмосфера

TherapyAirION_Black-1

ПОЛЗИ ОТ ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЙОНИ

Отрицателните йони са кислородни атоми с допълнителен електрон. Те са създадени в природата под влиянието на вода, въздух, слънчева светлина и земна радиация. Най-голяма концентрация на отрицателни йони има в близост до водопади, подвижна вода, океани, на плажа, в горите и след гръмотевична буря.

Отрицателните йони могат да неутрализират положителните йони и вредата, която могат да причинят на човешкото тяло, като по този начин възстановят баланса на биоенергийните полета и предлагат последващо подобряване на всички телесни функции и енергийни нива.

Zepter-Therapy-Air-Ion-3

TherapyAir_ION_02a

ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЙОНИ - "ВИТАМИН ВЪЗДУХ":

  • Повишават на нивата на физическа енергия
  • Подобряват кръвообращението
  • Ускоряват метаболизма
  • Укрепват имунната система на организма
  • Предотвратяват много заболявания
  • Облекчават симптомите на алергии, астма и респираторни заболявания
  • Ускоряват процеса на възстановяване
  • Облекчават главоболието
  • Неутрализират последствията от стреса
  • Помагат за премахването на страха и депресията
  • Повдигат настроението 
  • Помагат ви отново да спите добре
  • Намаляват опасните последици от стреса
  • Подмладяват тялото
  • Помогат на концентрацията и по-доброто запаметяване на информация
  • Стимулират креативността и менталните способности

4Therapy-photo_transparentB_1