КАЧЕСТВО И ЕЛЕГАНТНОСТ РАЗКРИТИ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

В живота ни има много поводи, които призовават за красив и незабравим празник. Сватби, ново бебе, навършване на пълнолетие, рождени дни, дипломи, промоция в работата, годишнини от сватбата, ценни покупки ... Това са събитията, когато искаме да споделим радостта си с най-близките и най-скъпите си. Независимо дали става въпрос за празник или ежедневен обяд, това не е само въпрос на форма или навик; те представляват нуждата на съвременния човек да направи живота си по-добър и щастлив.

Стъклото се превърна в символ на гостоприемството и израз на радостта ни да бъдем домакин. С него изпращаме обикновено съобщение, оцветено с най-красивите емоции: „Добре дошли!“ Това може да бъде кратко неочаквано посещение или покана за празничен обяд или семейно тържество - чаша на масата ни представя, правейки тези моменти по-приятни и официални.

Стъклените чаши са символ на приятелство, съпричастност и разбирателство; те призовават за по-спокоен, сърдечен и приятелски разговор. Но това не е така при всеки вид стъкло. Изборът на комплект за пиене е деликатна задача, повече от колкото се предполага. Културата на подреждането на масата предполага не само икономичност, но и усещане за гостоприемство. Само хората, които разбират и оценяват естетиката на подреждане на масата, знаят как да избират истински ценности и как да се наслаждават на красотата на срещите с други хора.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Комплектите за пиене Zepter имат най-добрите характеристики по отношение на: Материал, Практичност и функционалност, Дизайн, Поддръжка (миене).

Това са художествени творения за всеки повод, хармоничен съюз на качество и функционалност, клас и авангарден стил. Какъв е общият знаменател на нашите изключителни комплекти? Те са изработени от благородна стомана (CrNi 18/10 - вечна, неразрушима и неръждаема стомана); никоя част от комплекта не може да бъде счупена или повредена; (плюс очилата са непрозрачни, така че никой освен Вас няма да знае колко са пълни).

  • Комплектите се предлагат и с украсени златни ръбове; всъщност това луксозно покритие от 24-каратово злато допринася за тяхната стойност по отношение на качеството и естетиката им.
  • Техният дизайн е изключителен, красив и неостаряващ. (Те се вписват перфектно във всеки интериор, с модерни и класически мебели.)
  • Всеки вид напитка ще запази специфичния си оригинален вкус. (Няма химическа реакция между чашата и нейното съдържание.) Благодарение на дебелината на чашата и качеството на материала, светлината и температурата не могат да повлияят на качеството на напитката.
  • Те са лесни за поддръжка и съхранение.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Всяка част е изработена от висококачествени материали: неръждаема стомана, сребро 999 и злато 24ct. Стоманата е основният материал, а среброто и златото се използват за декорация. Най-добрите технологии се прилагат при оформянето на някои части от комплекта и всяка част е завършена със специални процеси, които са високо ценени в целия свят.

Комплектите за пиене и десерт Zepter са създадени от екип, състоящ се от различни специалисти: технологични инженери, инженери, физиолози, дегустатори, психолози и дизайнери. 

Самият производствен процес е много сложен. Такива уникални продукти могат да бъдат направени само чрез обединяване на научни знания, майсторство и художествен дизайн.