СПРЕЙ ЗА ТЯЛО С ФУЛЕРЕН C60

Обогатен с фулерен C60 Hyperlight Fluid Fusion Complex осигурява естествена защита срещу микроорганизми и възстановява естествената хармония на кожата на клетъчно ниво. Спреят подобрява биофизичните свойства на кожата и осигурява целогодишна защита срещу UV радиация.

Hyperlight Fluid Fusion реагира чрез резонанс и светлинен синтез с електромагнетизма на биомолекулите и подравнява ковалентните и нековалентните водородни връзки, привеждайки биомолекулите в тяхното естествено, хармонизирано състояние. Като ефект подобрява биофизичните характеристики на кожата и функционалността на базалната мембрана.

Освен биофизичния начин на действие, тези магически молекули имат доказани антимикробни ефекти в случай на инфекции с микроорганизми.

Hyperlight_Fluid_Article_01-(2)

ЕФЕКТИВНИЯТ СПРЕЙ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

  • защита от инфекции с микроорганизми,
  • облекчаване на сърбеж и суха кожа,
  • възстановяване на кожната бариера,
  • засилване на естествената защита на кожата,
  • защита на кожата от негативни външни фактори (UV, синя светлина и др.),
  • предотвратяване на появата на акне и подпомагане на лечението на акне,
  • дълбока хидратация на кожата и косата,
  • поддържане на хигиена на устната кухина,
  • грижа за интимната зона

ЗДРАВА КОЖА

Субклетъчен комплекс Hyperlight Fluid Fusion:

  • подобрява влагата на кожата и доставката на хранителни вещества към кожата за укрепване на междуклетъчните слоеве,
  • помага за възстановяване на увреждания, дължащи се на фактори на околната среда, регенерира клетъчната структура и удължава живота на клетките,
  • предотвратява дразнене на кожата и сенсибилизация,
  • ускорява заздравяването на повърхностни кожни несъвършенства.

Продуктът е проектиран като спрей, позволяващ лесно нанасяне. Напръскайте го върху памучен тампон и избършете лицето, за да премахнете всички вредни елементи като остатъци от почистващ препарат и химикали от чешмяната вода, които могат да дехидратират кожата. Продуктът може да се пръска върху чиста кожа всяка сутрин и вечер.

Hyperlight_Fluid_Article_03-(3)

ПО-ЗДРАВ СКАЛП И КОСА

Когато се излагате на слънце за дълги периоди от време, косата ви ще започне да показва признаците на UV увреждане. UV лъчите могат да причинят сухота, лющене на кутикулата, изтъняване и накъсване на косата.

С Hyperlight Fluid Fusion косата ви ще започне да задържа влагата, накъсването на косата ще бъде предотвратено и нейните здравина и блясък ще се подобрят. 3HFWC прониква дълбоко в космения фоликул, възстановявайки увреждането отвътре навън. Спреят може да се използва ежедневно или когато косата ви е суха и чуплива. Напръскайте върху скалпа и по кичурите на косата.

Hyperlight_Fluid_Article_04-(2)

ХИГИЕНА НА УСТНАТА КУХИНА

Има повече от 700 различни вида бактерии, които могат да бъдат намерени в устата и без подходяща хигиена те могат да достигнат нива, които могат да доведат до орални инфекции и дори смъртоносни заболявания. Hyperlight Fluid Fusion Subcellular Complex има силно антибактериално действие, така че може да се използва за поддържане на ежедневна хигиена на устната кухина.

Благодарение на противовъзпалителните си свойства Hyperlight Fluid намалява зачервяването и възпалението на венците, предотвратява орални заболявания като гингивит и премахва вредните бактерии и вируси, които могат да засегнат тялото ви.

Hyperlight_Fluid_Article_05-(2)