НЕНАДМИНАТИЯТ ИЗТОЧНИК НА ЧИСТА, ЗДРАВОСЛОВНА ВОДА

AqueenaPro е високотехнологична система за филтриране, създадена за най-ефективна филтрация: обратна осмоза.

Със своята 5-степенна филтрираща система тя осигурява максимално пречистване на водата, като ефективно отстранява всички опасни замърсители и я превръща в чиста и здравословна вода за пиене. Изцяло автоматизирана и практична, системата представлява най-доброто решение, за да имате всеки ден здравословна вода във Вашия дом и офис. 

Zepter International, компания, известна със своите стриктни стандарти за качество, прилага най-модерната технология, строги тестове и международни стандарти, за да гарантира високо ниво на безопасност и сигурност на AqueenaPro за позитивен здравословен ефект.

AqueenaPro - Pure, healthy water

5 СТЪПЕННА ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА

1. 5-МИКРОНЕН ПОЛИПРОПИЛЕНОВ ФИЛТЪР

ефективно отстранява по-големи частици като ръжда и пясък, както и други твърди примеси от водата.

2. ВЪГЛЕРОДЕН ФИЛТЪР 

абсорбира свободния хлор, органичните материи, неприятните миризми, обезцветителите и други субстанции от водата.

3. ЕДНО-МИКРОНЕН ПОЛИПРОПИЛЕНОВ ФИЛТЪР 

филтрира по-малки по размер частици като твърди и колоидни частици.

4.  МЕМБРАНА ЗА РЕВЕРСИВНА ОСМОЗА 

пречиства бактерии, вируси, тежки метали като олово, кадмий, живак, остатъци от пестициди, и нитратни съединения.

5. КОКОСОВ ПОСЛЕ-ФИЛТЪР 

подобрява мириса и вкуса на водата.

Zepter-Aqueena-3-EN-transparent_updated_1110

ЗА ЗДРАВЕТО

Организмът на среден възрастен човек е съставен от 35-50 литра вода. Водата е от основно значение за всички живи организми. Тя е главният елемент на човешкото тяло. Мозъкът и сърцето се състоят от 73% вода, а белите дробове – от 83%. Кожата съдържа 64%, мускулите и бъбреците - 79%, а вода има дори и в костите: 31%.

Водата притежава отличното свойство да разгражда множество субстанции, да доставя кислород на клетките, да регулира температурата на тялото и да подпомага метаболизма. Бебетата имат по-висок процент съдържание на вода в тялото от възрастните, но като цяло човешкото тяло е съставено от 70% вода. За да поддържа жизнените си функции и добро здраве, възрастният човек трябва да пие 2-3 литра вода на ден.

Достатъчното пиене на чиста вода ще:

  • Подобри умствения капацитет
  • Помогне за предотвратяване на критични болести
  • Ви поддържа във форма
  • Отмие замърсяванията

Направете умна житейска инвестиция и подобрете качеството си на живот.

AqueenaPro Drinking water

ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЕЛЕГАНТНОСТ

AqueenaPro brings the joy of clean water to everybody

Изчистеният, пестящ място дизайн на AqueenaPro я превръща в необходима част от всяка модерна кухня. Тя удобно пасва под кухненската мивка, като се превръща в безкраен източник на животворната течност: чиста вода.

Използваме водата не само за пиене, но и за изплакване и измиване на храна, приготвяне на вкусни ястия и сокове и за смесване на бебешко сухо мляко. Когато приготвяме чай или кафе с чиста вода, откриваме невероятно по-добър вкус и аромат, толкова наситени, колкото не сме мислили за възможно. Вече няма да имаме проблем с отлаганията в каната за подгряване на вода и кафемашината. Благодарение на чистата вода, те ще останат чисти като нови за дълго време. Чистата вода не само подобрява качеството на храните и напитките, но се грижи и за нашето здраве, като се превръща във важна част от нашето ежедневие.

Ние не правим компромис с безопасността и здравето! AqueenaPro носи радостта от чистата вода за всеки: за тези, които се грижат за здравето си, ценят вкуса на чистата вода и искат винаги да я имат под ръка вкъщи, за тези, които осъзнават важността на чистата околна среда, но и за тези, които искат да спестят от разходите за питейна вода.

Изработката, изискванията, спецификацията на материалите и устойчивостта на дизайна са основните компоненти на най-високо ниво на AqueenaPro. След напускането на производствената линия всяка отделна система се подлага на строги тестове, преди да бъде изпратена на нашите клиенти. AqueenaPro се произвежда от член на Water Quality Association, а функционирането й се контролира от акредитирана лаборатория.

ВОДЕЩИТЕ КАЧЕСТВА НА AQUEENAPRO

  • Двойно възстановяване на водата (42%) в сравнение с конкуренцията!
  • Херметически затворен вграден резервоар (9.5 л)
  • Ново поколение филтри
  • Индикатор за смяна на филтъра, който показва кога филтърът трябва да бъде сменен!
  • Дисплей със статус за контрол и филтри
  • Компютърен контролен панел, който автоматично регулира и контролира работния процес на AqueenaPro.
  • Ново поколение RO мембрана, интегрирана в корпуса на мембраната за предотвратяване на външна намеса.
  • Сензор за теч за откриване на теч от устройството, който пази собствеността на потребителя и не допуска причинени от теч повреди.
  • Ново поколение помпа с високо налягане, която създава стабилна среда за RO мембраната и осигурява отлично функциониране.
  • Комбиниран соленоиден вентил за автоматично измиване на RO мембраната и контролиране на потока отработена вода.
  • Еднопосочен приточен клапан, който не допуска връщане на вода.
  • Eco Design certificate – ниска енергийна консумация