ЧАСОВНИЦИ PHILIP ZEPTER

Изключителните часовници на Philip Zepter са предназначени за хора, чийто часовник е толкова ценен, колкото и времето им. Колекции, произведени в Швейцария, изработени в ограничена серия, в страната на точността и качеството. Изработени с 18 карата злато или стомана и ръчно завършени от швейцарски майстори часовници, техният вечен дизайн ги прави винаги изключителни.

НАШЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ

Филип Цептер ви представя колекция от изключителни часовници, вдъхновени от нощите в Монте Карло. Този предприемач, покровител и любител на изкуството и запален колекционер на часовници създаде тази уникална и престижна колекция в сътрудничество с историческа швейцарска работилница за часовници.

Всеки часовник е пример за страстта и изкусността, които вдъхновяват Филип Цептер да открие начинанието си. Естетичното съвършенство и съвършеното техническо качество са комбинирани в идеален съюз. Стотиците часове, вложени във всеки часовник, свидетелстват за това, както и щателната грижа, поставена във всеки детайл.

КАК ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАШИТЕ ЧАСОВНИЦИ?

Сътрудничеството даде на историческата работилница нов тласък за развитие на производството, стилистични и технологични иновации, като същевременно отговори на всички канони и усъвършенствана ръчна изработка, които направиха швейцарските майстори часовникари ненадминати във тяхното уважавано изкуство.

Голяма част от механизма и довършителните работи все още се извършват на ръка, точно както, когато високата степен на специализация и умения на швейцарските майстори направи Хелветинската Република световен център за часовникарство. Всяка стъпка в създаването на часовници Philip Zepter се извършва под зоркия поглед на майстор часовникар: само след като даде одобрението си, часовникът е обявен за готов.