Shopping cart icon

Как да влезеш във форма за лятото?

Как да влезеш във форма за лятото?

С наближаването на лятото много от нас се стремят да постигнат здраво и стегнато тяло, за да се чувстват уверени и да се наслаждават максимално на дейностите на открито. Наред с добре балансираната диета, редовните упражнения и промяната в начина на живот, готвенето с правилните съдове не трябва да бъде подценявано. 

Zepter Masterpiece Cookware може да промени правилата на твоето здраве и да ти помогне да влезеш във форма за летния сезон.

Прегърни здравословния режим на готвене!

Когато се стремиш към по-здравословен начин на живот, от решаващо значение е да възприемеш режим на готвене, който използва пресни продукти, съдържащи ценни хранителни свойства – витамини, минерали, фибри и др. Съдовете Zepter, известни със своето качество и иновативна технология са отличен избор за приготвяне на здравословни ястия. Тези съдове са предназначени да запазят естествените вкусове и хранителни вещества на храната, като гарантират, че ястията ще са не само здравословни, но и вкусни.

Тайната зад съдовете на Zepter:

Уникалността на съдовете Zepter се крие в тяхната напреднала технология и конструкция. Те са изработени от висококачествена хирургическа неръждаема стомана, която гарантира, че в храната ти няма да проникнат вредни вещества по време на процеса на готвене. Освен това съдовете Zepter използват принципа на кондензацията, която помага за запазване на хранителната стойност на съставките.

Запази хранителните вещества с Zepter:

Съдовете Zepter имат специално проектиран капак, който създава ефект на "затворен цикъл". Това е процес, при който парата, отделена от храната се издига нагоре и кондензира при контакта си с капака, който е винаги по-хладен от съда и след това се стича надолу върху храната. Процесът е непрекъснат, докато храната се приготви идеално. „Затвореният цикъл“ на Zepter дава възможност хранителните течности да остават вътре в съда и да запазят храната, която се приготвя в собствените си сокове.

Чрез минимизиране на нуждата от излишна мазнина и вода, съдовете на Zepter помагат да се запазят жизнено важни хранителни вещества, присъстващи в продуктите. В резултат на това твоите ястия са не само по-здравословни, но и по-ароматни.

Защо готвенето в Zepter е по-здравословно?

Уникалният метод на приготвяне на храна в съдовете Zepter без добавяне на вода и мазнина помага на хранителния ти режим и предпазват здравето ти.  

Готвенето със съдовете на Zepter, без добавяне на вода, запазва естествените качества на храната: 72% повече витамин А, 25% повече калций, 336% повече фосфор и 83% повече желязо.

Освен това, в сравнение с готвенето в нискокачествени готварски съдове, когато готвим без добавяне на мазнина, телешкото съдържа 67% по-малко мазнини, пилешкото – 51% по-малко мазнини и яйцата – 81% по-малко мазнини.

Енергийно ефективно готвене:

Съдовете Zepter са известни със своя енергийно ефективен дизайн. Благодарение на тяхната трипластова основа, те разпределят топлината равномерно, намалявайки времето за готвене и консумацията на енергия. Когато ползваш по-малко топлина и вода, можеш да спестиш време и енергия, докато приготвяш храната си, допринасяйки за по-екологичен и по-устойчив начин на живот.

Гъвкавост и удобство:

Съдовете Zepter се предлагат в различни размери и стилове, отговарящи на различни готварски предпочитания и нужди. Независимо дали вариш супа, пържиш зеленчуци или приготвяш здравословна яхния, съдовете Zepter са достатъчно гъвкави, за да се справят с всяко кулинарно творение. Тяхната издръжлива конструкция и ергономични дръжки ги правят лесни за използване и почистване, добавяйки удобство към рутината ви за готвене.

 

Здравословни рецепти за лятото:

За да започнеш пътуването си към по-здравословен начин на живот, ето няколко прости и питателни идеи, които можеш да приготвите с помощта на съдовете Zepter:

  • Задушени зеленчуци с билкова киноа;
  • Задушена сьомга с пресен копър и лимонов сос;
  • Запечено тофу и смес от зеленчуци;
  • Богата пилешка и зеленчукова супа;

Да бъдеш във форма не само през лятото и да поддържаш здравословен начин на живот изисква холистичен подход. Включвайки съдовете Zepter в своята готварска рутина, можеш да увеличиш максимално хранителната стойност на твоите ястия, докато се наслаждаваш на удобството и качеството, които предлагат.

Със своята усъвършенствана технология и енергоефективен дизайн, съдовете на Zepter правят здравословното готвене лесно, гарантирайки, че ще се насладиш на всяка хапка.

 


Публикувано: 19.6.2023 г. 10:26:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Кухня
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката