Shopping cart icon

Как начинът ви на живот допринася за вашия успех

Как начинът ви на живот допринася за вашия успех

#СНИМКАОТДНЕЙ

 

Днес светът е свързан. Най-доброто описание на днешния свят е – свързаност. Ние сме във връзка с всичко и всеки; ако не сте, нямаше да прочетете това. Когато сте свързани, вие сте най-знаещият човек, намирате цялата необходима информация с едно щракване на бутона: бързо и лесно. Вие поддържате връзка с приятелите или семейството си в чужбина; можете да посещавате срещи, конференции и концерти, като просто сте свързани. Но дали тази свързаност не създава и хаос? Непрекъснато сме бомбардирани с информация от всички страни, така че как да разграничим правилното от грешното? Много объркваща, фалшива информация нахлува в нашите екрани и домовете ни. И така, какво трябва да направим? Прекарваме още повече време пред екраните, опитвайки се да намерим „правилната“ информация. Останете във връзка с нас и получете най-новата информация относно превантивните медицински грижи, балансирана диета без токсини, безопасна и защитена среда за вас и вашето семейство.

 Днешната дума: #свързани!

#ЗДРАВОСЛОВЕННАЧИННАЖИВОТ

 


Да си веган е вече старомодно. Днес сте здрави, ако ядете без глутен, без млечни продукти, без ядки, с ниско съдържание на въглехидрати, с ниско съдържание на мазнини, без захар! Списъкът може да продължи, но в обобщение това са модерните насоки във храненето, за които със сигурност сте чували. От друга страна, всичко, което пазарът ни предлага, се превърна в чиста химия, докато зеленчуците и плодовете, ако не са органични, са чисти пестициди; месото и рибата са пълни с химия. Наистина, изборът, когато трябва да се храним здравословно, е ограничен. Но нека приемем, че го правим, купуваме „здравословните“ неща и след това ги приготвяме. Готвим ги и ги пържим, докато извадим всички здравословни витамини и минерали, защото не знаем как да готвим по правилния начин. Замисляли ли сте се, че вашите тенджери могат да съдържат опасни вещества, които попадат в храната ви по време на готвене? Канцерогенните и сърдечно-съдовите заболявания достигат епидемичен мащаб; затлъстяването отнема повече животи, отколкото епидемиите от чума или холера преди са отнемали; диабетът и свързаните с него заболявания са по-чести, а психичните заболявания се увеличават. Получете вашата здравна информация от нас. Научете, че има правилен начин да приготвите храната си и че здравословната храна е още по-вкусна.

 Втората дума за днес: #подобре!

# FASTERTHANFASTQUICKERTHANQUICK

 

 

В постоянно променящия се свят, ние трябва да сме в крак с промените. Натискът и очакванията, които обществото налага и натискът и очакванията, които създаваме сами, изместиха основната ни човешка природа. Ние непрекъснато търсим перфектната работа, перфектния партньор, перфектното тяло, перфектната къща, перфектното семейство и забравяме да бъдем това, което сме. Идентичността е изгубена по някакъв начин между хаштаговете и последния имейл, който изпратихте...или не го...? Да, проверете, преди да е станало твърде късно! Поддържането на всичко е доста изтощително и намирането на правилния баланс може да бъде предизвикателство. Представете си, че имате работата, която ви дава свободата да избирате работното си време? Бъдете шеф на собственото си време и печалбите си, като същевременно участвате в добра кауза. Чрез уникалната система от ценности на Zepter и гениалния модел на директни продажби, ние създадохме среда, в която нашите партньори могат да процъфтяват, да бъдат креативни и да разширят своя потенциал. Можем да помогнем да върнем вярата, че можем да владеем собствения си живот: да живеем по-добър, по-здравословен, по-дълъг и по-богат живот.

Третата дума на днешния ден: #баланс

#TBT

 

 

Помните ли онези времена? Когато четвъртък беше само четвъртък и имахте още един ден до уикенда и той не се превръща в новия понеделник, с всичките крайни срокове, срещи, отлагане и пътувания през уикенда? Да… добрите стари времена, когато храната беше просто вкусна и глутен не съществуваше, когато всичко, което те интересуваше, беше новото телевизионно шоу, а не Кардашиян? Старите времена, когато хората бяха просто по-щастливи и водата не беше заразена с вируси, когато въздухът беше въздух и не беше пълен с PM 2,5 частици? Спомнете си онези щастливи моменти, защото ние го правим! Споделяме нашата мисия да живеем по-дълъг, по-добър и по-продуктивен живот през последните 30 години, а спомените ни са пълни с щастливи събития, запомнящи се преживявания и уникални открития. Нашата история и нашето наследство, които дариха цивилизацията с продукти с превъзходно качество, красив дизайн, с променящи живота атрибути и доживотна гаранция, са част от музейна колекция, показана за широката публика, за да се възхищава и да намери вдъхновение от нас. Колко компании познавате, които имат специално място за показване на своите постижения през целия живот? Създадохме доказателство за издръжливост.

Четвъртата дума на днешния ден: #спомени

Преди 2400 години Хипократ - бащата на съвременната медицина, твърди, че болестите са продукт на нашите житейски навици – нашия начин на живот. Като се има предвид, че днес се давим в епидемиите на твърде много, на изобилие и лакомия, колко успешен може да бъде този начин на живот? Докъде ни води това и кога трябва да се променим? Човешкият мозък се адаптира към суровата среда, което му позволява да оцелее. „Това са два начина да победим жестокостта на средата: можеш да станеш по-силен или да станеш по-умен. Ние избрахме второто”, казва Медина. Ученето е пристрастяващо, защото е радостно. Той е необходимо и за човешката еволюция.

Така че, останете #свързани, открийте как животът може да има #по-добър вкус, намерете перфектния #баланс и нека създадем #спомени заедно!


Публикувано: 11.3.2018 г. 21:29:02 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката