Shopping cart icon

Светлинна терапия при диабет

Светлинна терапия при диабет


Проучвания показват, че около 500 000 души в България страдат от диабет, а само 40% от тях знаят, че имат заболяването.

Основните видове диабет - тип 1 и тип 2 могат да причинят редица здравословни проблеми върху целия организъм:

  • повишен глад
  • повишена жажда
  • отслабване
  • често уриниране
  • замъглено виждане
  • силна умора
  • трудно заздравяващи рани

При диабет тип 1 метаболизма атакува клетките на панкреаса, които произвеждат инсулин. Тази неправилна реакция на организма към собствените си клетки може да се отключи още от ранна детска възраст като автоимунно заболяване. А, при диабет тип 2 клетките не реагират при поддаване на инсулин в кръвта, тъй като организма става резистентен, което често се оказва в следствие на завишено количество телесни мазнини.

И при двата вида диабет, освен първоначалните симптоми, могат да се проявят дълготрайни, опасни усложнения, ако болестта не бъде овладяна навреме като:

  • инфаркт/инсулт
  • невропатия
  • нефропатия
  • загуба на зрението
  • загуба на слуха
  • инфекциозни язви и рани
  • бактериални и гъбични инфекции
  • деменция
  • ампутация на крайници

Защо да използвате Bioptron при диабет?

 



За 18 години интензивни изследвания на светлинните ефекти на Bioptron към хората, успяхме да изясним механизмите на основните системни ефекти - противовъзпалителен ефект, имуномодулиращ ефект, заздравяващ рани ефект, противотумурен ефект, нормализиращ метаболитните процеси ефект" - Д-Р КИРА А. САМОИЛОВА (Ръководител на звеното по фотобиология Институт по цитология на Руската академия на науките, Санкт Петербург, Русия)

Редица изследователи доказват основните принципи на действие. Всъщност светлината, която се излъчва от уредите Bioptron, възвръща клетките до оптималното им здравословно ниво, след което тези вече здрави клетки се делят на още здрави клетки и по този начин се създава лавинна реакция, която действа върху цялото тяло.

При индивиди страдащи от диабет, основните ефекти на Bioptron действат за неутрализиране на последиците от болестта.

 

  1. Подобрената микроциркулация не позволява скупчване на червените кръвни телца в кръвоносните съдове - за да предпази от инфаркт или инсулт.
  2. Имуномодулиращият ефект регулира организма - за да може да започне да възприема инсулина (тип 2) и да намали атаката си върху панкреаса (тип 1).
  3. Противовъзпалителният ефект неутрализира опасните бактерии - против бактериални и гъбични инфекции.
  4. Стимулира мозъчната функция и активира нервните клетки, за пренос на информация - за наутрализиране шансовете за деменция.
  5. Доказано заздравява раните отвътре навън и изхвърля некротиралата тъкан до пълно заздравяне - при диабетни язви за предпазване от ампутация.

 

При всички случаи на диабет винаги препоръчваме Bioptron Pro1 за по-мощна терапия с по-бърз ефект върху цялото тяло.

2 пъти дневно терапия с Bioptron по 10 мин. може да облекчи симптомите на диабет.

Проучване на влиянието на хиперсветлинната терапия с Bioptron показва следните данни:

При диабетна язва на крака бяха тествани 8 пациенти с Bioptron и 5 пациенти с LED.

 


Резултатите показаха следните ефекти:

Значително подобрение до 77,3% зарастване на т.нар. неизлечими диабетни язви. А с постоянство, пълното затваряне на раната отвътре навън е напълно постижимо.

Светлинната терапия Bioptron е по-ефективна за ускоряване на скоростта на заздравяване и съкращаване на времето за хоспитализация от LED терапията.

При сравняване с ударно-вълнова терапия и Bioptron, резултатите отново показват преимуществото на хиперсветлинната терапия:

 

След пълно затваряне на язвите не спира лечението с Bioptron. Важно е да се подчертае, че ежедневни терапии веднъж дневно предпазват и защитават организма от неблагоприятните последствия на диабет.

 

Bioptron уредите са сертифицирани медицински изделия за превенция, терапия и лечение на редица здравословни проблеми. Нямат известни странични действия. Препоръчват се както за новородени, така и за възрастни. При постоянноство и редовно използване се наблюдават всички благоприятни ефекти за целия организъм.

 

Регистрирайте се напълно безплатно в нашия Zepter Bizzclub, за да получите повече информация и Безплатни терапии с Bioptron уредите в нашите офиси от ТУК.

Вижте повече информация за Bioptron Pro1 и отключете Вашата НАМАЛЕНА членска цена:
 


Публикувано: 20.7.2023 г. 15:07:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката