Shopping cart icon

Посрещаме лятото с правилната защита на зрението

Посрещаме лятото с правилната защита на зрението

Превърнете лятото е незабравомо изживяване с Zepter!

В разгара на лятото Zepter Ви дава още един повод за усмивка - новото лятно предложение.

Слънчевите дни са идеалният момент да се погрижим за себе си и своето здраве, наслаждавайки се на лятната почивка на морския бряг или планината. Но как наистина да се насладим на почивката?

Планирате ли пътуване?

Когато шофираме дълго време, зрението ни се влошава, концентрацията намалява, доспива ни се. Сигурността при дълги пътувания е на първо място!

  • Погледнахте ли маслото на колата?
  • Проверихте ли налягането на гумите?
  • Наляхте ли вода за чистачките?
  • Направихте ли си сандвич?
  • Чаша кафе за по път?

Какво забравихте?

Дългото шофиране изисква висока концентрация. Колкото и да сме подготвени, няма нищо по-важно от това, да сме напълно концентрирани, докато стигнем от точка А до точка Б. През повече време самият път уморява. Едни и същи пейзажи, една и съща скорост. Свикваме с еднообразието. Разконцентрираме се.

От друга страна, ако пътувате през нощта насрещното движение, неосветените пътища, бързото преминаване от ярка към почти никаква светлина уморява очите. Много шофьори се оплакват от главоболие, напрежение, заслепяване.

Как да избегнем всичко това?

"Приятна и мека светлина за очите. Очите се чувстват комфортно. Предметите са по-контрастни. При нощно шофиране няма заслепяване от насрещо движещите се коли." - Гина Шукина

Представяме Ви очилата, които ще ползвате не само за шофиране. Очилата, които ще Ви дадат шанс да виждате по-добре, да сте по-концентрирани, да премахнете умората, засляпяванията през деня и през нощта.
 


Zepter Hyperlight терапевтични очила

Hyperlight терапевтичните отчила от Zepter могат да предпазят Вашето зрение както на закрито от вредната синя светлина , така и на открито от вредните UV лъчи.

Благодарение на специалните стъкла с Фулерен С60, очилата Hyperlight трансформират всяка светлина в хиперхармонизирана, полезна светлина както за очите, така и за цялото тяло.

Терапевтичните очила на Zepter предпазват от вредните UV лъчения, превръщайки ги в здравословна светлина, премахват умората на очите и имат антиейджинг ефект върху кожата около очите. Така Вие ще бъдете напълно защитени от вредната слънчева светлина, както и от изкуственото осветление.

Zepter Hyperlight очилата са необходимост при дълго шофиране, за да бъдете максимално концентрирани на пътя, да се чувствате отпочинали, за да взимате правилните решения. Те са напълно подходящи както за през деня, така и за през нощта. Елиминират отблясъците. Светлината става мека и приятна за зрението. Не затъмняват, а трансформират!

Технологията на трансформиране на светлината влия благоприятно и регулира нивата на кръвно налягане, серотонин, меланин, кортизол.

Освен, че Ви предпазват Вас, Hyperlight очилата са необходимост и за децата. Важно е тяхното зрение да се развива в правилната посока още от ранна възраст.

Изберете своя модел Hyperlight очила до 17.07.2022 г. с до -30% намаление на модели за възрастни и до -56% на детски модели.
 


Публикувано: 11.7.2022 г. 9:43:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката