Shopping cart icon

КАК ДА ЗАЩИТИМ ЗРЕНИЕТО СИ С ХИПЕРСВЕТЛИНА?

КАК ДА ЗАЩИТИМ ЗРЕНИЕТО СИ С ХИПЕРСВЕТЛИНА?

Каква е разликата между обикновенната светлина, поляризираната и хиперполяризираната светлина?

 

Светлината е крайната форма на цялата електромагнитна енергия. Светлината има двойна вълново-частична природа, която е разкрита в квантовата механика. Чрез еволюцията сме се адаптирали към дифузната или разпръсната слънчева светлина, която включва високоенергийна UV и високоенергийна видима светлина (наречена синьо-виолетова светлина от 380 до 450 nm).

Поляризираната светлина се състои от вълни с вибрации само под един ъгъл. Светлината може да бъде поляризирана чрез преминаване й през поляризационен филтър. Всички молекули на поляризиращия филтър са подредени в една и съща посока. В резултат на това могат да преминат само вълни с вибрации, насочени в една и съща посока, т.е. това е насочена светлина.

Тъй като само малка част от вълните могат да преминат през поляризационен филтър, общият интензитет на светлината се намалява. Ето защо слънчевите очила могат да бъдат поляризирани: за да намалят яркостта и отблясъците, без да компрометират зрението.

Всяка светлина, преминаваща през хиперсветлинната оптика (леща), се трансформира в уникално структуриран хиперхармонизиран светлинен комплекс, наречен квантова хиперсветлина.

Хиперсветлината има същата симетрия като 85% от здравите биомолекули в човешкото тяло. Поради различни фактори (естествен процес на стареене, замърсяване на околната среда, стрес и др.), здравословното състояние на биомолекулите се нарушава, причинявайки заболявания и преждевременно стареене.

Хипер-хармонизираната светлина поддържа структурата на здравите биомолекули и възстановява енергийната честота и вибрациите в нарушените биомолекули, като по този начин възстановява цялото тяло до естествено здравословно състояние.

 

ФУЛЕРЕН C60 – КЛЮЧЪТ КЪМ ВЕЧНАТА МЛАДОСТ

Фулеренът е алотроп на въглерода, чиято молекула се състои от въглеродни атоми, свързани чрез единични и двойни връзки, така че да образуват затворена или частично затворена мрежа със слети пръстени от пет до седем атома. През 1996 г. откривателите на фулерена Крото, Смоли и Кърл получават Нобелова награда за химия.

Фулерен C60 има икосаедрична симетрия (последователност на Фибоначи), идентична на симетрията, наблюдавана в здрави, функционални биологични структури и в цялата Вселена.

Съгласно резонансните принципи на биомимикрията, когато два резонатора притежават един и същи тип симетрия, молекулата C60, със своята превъзходна постоянна идеална структура, може да наложи своите енергийни и структурни свойства върху нарушената молекула, което ги променя до нейната идеална енергийна структура (здравословен статус), привеждайки ги в хомеостаза и естествено здравословно състояние.

 


ХИПЕРСВЕТЛИНАТА И ЗДРАВЕТО

Хиперсветлината осигурява активна светлинна терапия на квантово ниво за защита, поддържане, ревитализиране и регулиране на биоструктурите и физиологичните процеси в очите, мозъка и тялото.

Подобрява когнитивните способности

Квантовата хиперсветлина има положителен ефект както върху зрението, така и върху мозъчната функция. Това допринася за подобряване на физическото и психическо благосъстояние:

• Подобрена концентрация, внимание и памет;

• По-бързо и по-добро вземане на решения;

• Оптимизирано умствено представяне по време на периоди на интензивно умствено претоварване;

• Повишена производителност и ефективност;

 

Подобрява зрението

Хиперсветлинните очила осигуряват по-отчетливо изображение, дори при условия на слаба светлина и допринасят за по-добро и по-бързо вземане на решения, като по този начин ни правят по-ефективни, успешни и спокойни в ежедневните професионални и развлекателни дейности.

• Намалено разсейване на светлината вътре в окото;

• Подобрена зрителна острота;

• Подобрена контрастна чувствителност и интензитет на цветовете;

• Намалена умора и дискомфорт в очите;

• Намален отблясък и заслепяване от внезапна ярка светлина;

 

Антиейджинг

Хиперсветлината елиминира или преобразува вредното светлинно лъчение на видимия спектър в благоприятни за здравето хиперсветли структури, които поддържат и стимулират естествената регенерация и синтеза на колаген и еластин в кожата.

Това изтънява съществуващите бръчки около очите и предотвратява появата на нови бръчки.

 

Възстановява хормоналния баланс

Хиперсветлината оптимизира нивата на серотонин („хормон на щастието“), допамин („хормон на удоволствието“), мелатонин (хормон за регулиране на съня) и кортизол (хормон на стреса), възстановявайки естествения хормонален баланс, който е от решаващо значение както за психическото, така и за физическото здраве .

• Насърчаване на психологическия баланс и подобряване на настроението;

• Намаляване на стреса, безпокойството, депресията и агресията;

• Регулира нарушенията на съня;

• Увеличава и поддържа енергията през целия ден;

• Влияе на циркадния ритъм - регулира кръвното налягане и температурата;

Хиперсветлината е единствената светлина, която предпазва нашето зрение и „лекува“ множество здравословни проблеми, свързани с вредното излагане на слънчева и синя светлина.

 


Поддържането на добро зрение е ключът към поддържането на психическо и физическо здраве!

Очите ни не са естествено защитени от опасните вредни лъчения, идващи от изкуственото вътрешно осветление и естествената слънчева светлина. Цялото това излагане на вредна радиация необратимо уврежда очите ни, причинявайки катаракта и дегенерация на макулата. Подобно излагане на светлина също влияе неблагоприятно на мозъчната функция и общото физическо здраве.

Хиперсветлината представлява уникално решение за подобряване както на зрението, така и на мозъчната функция. Тази квантова хиперсветлина има идеална симетрия, идентична с тази на биологичните структури, които я трансформират.

Хиперсветлината ще ви помогне да останете здрави, да бъдете по-жизнени и по-успешни.

Искам Hyperlight терапевтични очила!


Публикувано: 25.7.2022 г. 16:39:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката