Shopping cart icon

Tesla Hyperlight Eyewear

Tesla Hyperlight Eyewear
Статия, публикувана в научното списание "Галактика" 
(Galaksija, 1/2019)

"За да бъдат ефектите на светлината оптимални, фотоните трябва да бъдат подредени симетрично като биомолекули в тялото, така че да могат бързо и ефективно да бъдат разпознати от пръв поглед." Джуро Коруга

Ние сме „светлинни същества“, тъй като нашето тяло е предимно електромагнитно по природа. Въздухът, водата и храната са само предпоставки за поддържане на електромагнетизма на нашето тяло. Без въздух можем да живеем 3-5 минути, без вода 9-12 дни и без храна 40-48 дни, но не бихме оцелели и миг без електромагнетизъм (светлина)! В момента, в който електромагнетизмът изчезне, клетките със синхронизираната им електромагнитна активност угасват и умират – тялото спира да функционира като биологична система.

Влиянието на светлината върху човешкото тяло е изключително важно. „Играта на светлината и тъмнината“ влияе чрез нашия мозък върху секрецията на хормони, телесната температура, кръвното налягане, двигателни дейности, цикъла на съня, метаболизма и т.н. Джефри Хол, Майкъл Росбаш и Майкъл Йънг изучават този феномен от почти 30 години и получават Нобелова награда през 2017 г. за откритията си относно механизмите, които контролират циркадния ритъм.

Чрез мозъка, светлината влияе върху функционирането на нашето тяло (секреция на хормони, цикъл сън/събуждане, метаболизъм, кръвно налягане, телесна температура, двигателни дейности и др.). За да може тялото ни да функционира нормално, светлината трябва да е с достатъчна енергия и фотоните трябва да бъдат структурно, чрез ъглови моменти, симетрично подредени като биомолекули, така че да може да се случи резонансно разпознаване на квантово ниво, в резултат на което се установява хармония в цяло тяло.

ФУЛЕРЕН С60 - КВАНТОВ МЕХАНИЧЕН СВЕТЛИНЕН ТРАНСФОРМАТОР

 

Нанотехнологиите процъфтяват през последните 20 години благодарение на откриването на фулерен C60.

Уникалните нанофотонни лещи са направени чрез интегриране на молекула ФУЛЕРЕН C60 в полимерния материал на лещите по специална технология.

Фулерен или Бъкминстърфулерен дълви името си на архитекта и футурист Бъкминстър Фулър. Фулеренът е открит през 1985 г., а методът за производство на C60 през 1991 г.

Молекулата е със сферична форма, съставена от 60 въглеродни атома. Тя прилича на кълбовидна топка - състояща се от дванадесет петоъгълника и двадесет шестоъгълника. Такава съвършена структура има специални енергийни свойства. Неговите петоъгълници генерират хармонични процеси и структурата на шестоъгълниците представлява съвършенство. Леонардо да Винчи твърди, че такава геометрична фигура има божествена пропорция - златното сечение. Молекулата C60 има по-добра симетрия и е по-красива от диамантения кристал, неговия „по-голям брат“. Освен това е значително по-твърда! В естествено състояние C60 може да се намери в следови количества (в космоса има много от него, особено около гигантски червени звезди).

Молекулата C60 изгражда форма на молекулен кристал с най-висок ранг на симетрия. Леонардо да Винчи твърди, че такава геометрична форма има божествени пропорции – благодарение на вградения природен закон за хармония и красота, така наречената Златна среда – идентична като в случая на хиперхармонизирана светлина. Такава светлина има енергийния модел на фотони, който съответства на енергийните структури на нашите тъкани. „Разпознаването” между хиперхармонизираната светлина и тъканите, които са подредени по един и същи начин, води до хармонизиране на нарушените процеси в тялото при тяхното взаимодействие.

Image

Хиперхармонизация

Хиперполяризираната светлина получава награда на Десетата международна среща на изобретателите и Третия световен форум за иновации през септември 2018 г. в Китай.Това изобретение е наградено и със златен медал на Международната федерация на изобретателите със седалище в Швейцария, както и от изобретателите на Руската федерация. Интегрирана във фулереновите лещи на хиперсшетлинните очила Hyperlight Eyewear, C60 е невероятно приспособим, тъй като се усуква с невероятната скорост от 18 милиарда пъти в секунда. Очилата като нанофотонен генератор на хиперхармонизираща светлина превръщат дифузната светлина в нова форма, която се определя от икосаедричната симетрия и която е в хармония с подреждането на биомолекулите или биопроцесите (Законът на Фибоначи - φ, Φ).
 

Image


Първата цел на нанофотонните генератори е да генерират подреждането на фотоните (вертикална ориентация на електромагнитното поле на всеки фотон), а втората е да генерира фотонна енергия въз основа на общия ъглов импулс при взаимодействието между светлината и материята: когато светлинните фотони попаднат в контакт с фулерен C60, той им дава ново подреждане и преразпределение на енергията. Фотоните на дифузна светлина (слънчева светлина, неонова и LED светлина, светлина, идваща от екрани на телевизори, мобилни телефони и компютър), които преминават през лещите на очилата Hyperlight, променят своя енергиен модел (от високоенергийна UV и синя светлина към по-ниски енергийни нива – зелено , жълта, червена светлина – от форма на топка до форма на тороид). Така се генерира светлина с ново качество – хиперхармонизираната светлина (HHL). Промяната на сферичната форма в тороидална се основава на принципа на Никола Тесла за числото три. Това е причината нанофотонните очила да бъдат кръстени на този гениален учен (който казва: „Който разбере великолепието на номер три, ще има ключ към Вселената.“).

Фотоните на хиперхармонизираната светлина са в строг ред, докато фотонното електромагнитно поле не е нито хоризонтално, нито вертикално поляризирано, а е подредено точно под определен ъгъл (ъгълът на Фибоначи от 222,5°). Фината структура на фотонната подредба се дефинира на базата на „полуквантуване“ (1/2 hv) на основното енергийно състояние на фотоните, общия орбитален импулс на фотоните и структурното подреждане на Фибоначи. По този начин се реализира полуквантуването на енергията на фотоните по отношение на вертикалната и хоризонталната поляризация.

Енергията на фотоните е подредена в извити равнини (спирали) според закона на Фибоначи (Леонардо Фибоначи, гениален италиански учен от 12 век, който открива специални класове числа - matematica naturalis, чрез които функционира природата. Тези числа са кръстени на своя „ изобретател” като последователността на Фибоначи. Човешкото тяло се основава на тази пропорция.

Биомолекулите, биоструктурите и определени процеси са организирани в съответствие с последователността на Фибоначи. Енергията на фотоните на HHL светлината, генерирана от очилата Hyperlight, е подредена по закона на Фибоначи.).
 

Image

Когато слънчевата светлина, която е хармонизирана във времето, но не и в пространството, влезе в контакт с патентовани и иновативни нанофотонни лещи, тя се хармонизира както в пространството, така и във времето според последователността на Фибоначи и така се създава хиперхармонизирана светлина.

 

ТРАНСФОРМАЦИЯ И ОПТИМИЗАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА

Квантова хиперсветлина възниква, когато всяка светлина преминава през лещите на квантовата хиперсветлинна оптика - Quantum Hyperlight Optics®. Квантовата хиперсветлина се създава чрез преминаване на всякаква светлина през лещата на Quantum Hyperlight Optics®. Такава перфектно подредена светлина влияе положително както на зрението, така и на мозъчната функция, като допринася за общото подобряване на физическото и психическото здраве, като по този начин оптимизира функциите на тялото.
 

Image


Слънцето има две лица: то е нашият най-добър приятел, но често може да бъде и наш опасен враг. Слънчевата енергия значително надвишава нуждите ни от светлина. Носенето на защитни слънчеви очила е необходимо, за да се предпазят очите от вредното въздействие на слънцето (UV и високоенергийна синя светлина).

Синята част от спектъра е доминираща при изкуствените източници на светлина. За съжаление в днешно време все повече сме изложени на вредното въздействие на синята светлина; тя атакува от екрани на компютър, мобилни телефони и телевизори, докато неоновите светлини излъчват не само високоенергийна синя светлина, но и UV лъчение... Очите ни нямат естествена защита от вредната UV и високоенергийна синя светлина. Синята светлина причинява дегенеративни промени поради високата степен на разсейване, което причинява постоянно напрежение на очите ни (за да запазим фокуса). Постоянното напрежение на очните мускули, причиняващо главоболие, нервност, зачервяване и сухота, се нарича астенопия.

Защитата от вредно UV лъчение, високоенергийно синьо, неонова, LCD и LED светлина (мобилни, телевизори, компютри, екрани на лаптопи...) е необходима за оцеляването на човека в съвременната епоха.

Медицинските изследвания недвусмислено показват, че очилата Hyperlight не само предпазват очите, но влияят положително на мозъчните процеси и имат благоприятен ефект върху човешкия организъм.

Лещите на нанофотонните очила блокират три вида вредни лъчения: високоенергийно синьо, ултравиолетово (UV) и инфрачервено (IR). Тези лъчения атакуват всички очни тъкани и ги унищожават. Нанофотонните очила Hyperlight осигуряват пълна защита от нежелана UV светлина и трансформират вредната синя светлина в дължините на вълните, които са оптимални и безвредни за очите (зелена, оранжева, жълта, червена светлина).

 

Хиперсветлинните очила Hyperlight:

  • Блокират UV лъчение;
  • Блокират част от спектъра на високоенергийна синя светлина чрез трансформиране на високоенергийна синя светлина в светлина с оптимална енергия и диапазон от дължини на вълните, удобни за очите (зелено и оранжево);
  • Преобразуват UV и високоенергийната синя светлина в зелена, жълта, оранжева и червена светлина (видимият светлинен спектър, който не е вреден за очите);
  • Синята LED светлина се трансформира в светлина, която е по-удобна за очите (релаксиращ ефект);
  • Преобразуването на UV светлината във високоенергийна синя светлина е оптимално настроена към естествената чувствителност на окото.
 

Image

Image


Видимата част от слънчевия спектър, записана на 13 часа без филтри (вляво) и същият светлинен спектър, записан през нанофотонни очила (вдясно). Значителна разлика в намаляването на общия спектър (UV, видим и инфрачервен) с 29% и видимия спектър (най-много при синия и зелен спектър).
 

Image

Image


Видимата част от спектъра на неоновата светлина, записана без филтри, и същият светлинен спектър, записан през нанофотонни очила. Значителна разлика в намаляването на общия спектър с 58% и предимно UV и високоенергийния син спектър.
 

Image

Image


Видима част от LED светлинния спектър, записан без филтри и същия светлинен спектър, записан през нанофотонни очила. Значителна разлика в намаляването на общия спектър и най-много при високоенергийния спектър, докато съотношението на синия и зеления спектър е много по-благоприятно за човешкото око.
 

Image

Image


Видима част от светлинния спектър на LCD екрана на лаптоп, записана без филтри и същия светлинен спектър, записан през нанофотонни очила. Значителна разлика в намаляването на общия спектър с 56% и най-много в случая на синия спектър, с относително увеличение на зеления спектър.
 

Image

Image


Видима част от светлинния спектър на LED екрана на мобилен телефон, записана без филтри и същия светлинен спектър, записан през нанофотонни очила. Значителна разлика в намаляването на общия спектър с 65% и синия и зеления спектър с 60%.
 

Image

Image


Видима част от светлинния спектър на екрана на LED телевизор, записана без филтри и същия светлинен спектър, записан през нанофотонни очила. Значителна разлика в намаляването на общия спектър с 28% и най-много в случая на синия спектър, с 80%.

 

КВАНТОВА МЕДИЦИНА ЗА КВАНТОВО ТЯЛО

Медицинските изследвания недвусмислено показват, че очилата Hyperlight не само предпазват очите, но имат общо благоприятно въздействие върху човешкия организъм.

Най-краткият път към мозъка е през очите. Хиперхармонизираната светлина на очилата Hyperlight има силата да разпознава себеподобни биомолекули, биоструктури и биопроцеси в окото и мозъка. Чрез използването на механизмите за самоподобие и саморазпознаване, хиперхармонизираните светлинни ребаланси и преструктуриране нарушават хармонията и равновесието в клетките и тъканите на тялото. Научните експерименти доказват очакванията, че хиперхармонизираната светлина има положително въздействие върху мозъчните вълни, специалните очни клетки, отговорни за нощното виждане и клатрина (протеин, който регулира освобождаването на невротрансмитери и подобрява функционалните процеси в централната нервна система).

Нарушенията в мозъчното функциониране се проявяват с главоболие, умора, липса на концентрация, депресия и в по-сериозни случаи с епилепсия, деменция, болест на Алцхаймер и др. Научните изследвания показват, че хиперхармонизираната светлина носи баланс между серотонина („хормонът на щастието“) , мелатонин, допамин и кортизол. Очилата влияят положително на мозъка, намаляват тревожността и депресията и подобряват качеството на съня.

Мелатонинът е хормон, който се отделя от епифизната жлеза. Произвежда се предимно през нощта. Нарушението в синтеза на мелатонин засяга естествения циркаден ритъм на човека и води до нарушения на съня. Намаленото производство на мелатонин стимулира увеличаването на раковите клетки. Очилата влияят положително на синтеза на мелатонин и серотонин и регулират връзката им. По този начин нашият биологичен часовник се балансира, подобрява се концентрацията и съня, като по този начин се подобряват интелектуалният и работен потенциал.
 

Image


Пилотни проучвания показват, че очилата Hyperlight намаляват разсейването на светлината вътре в окото, като по този начин подобряват зрителната острота; повишават контрастната чувствителност и интензитета на цвета и намаляват отражението – всичко това допринася за елиминирането на умората и дискомфорта в очите и предотвратява ослепителните ефекти от внезапната ярка светлина.

Image


Очилата оптимизират нивата на серотонин („хормон на щастието“), допамин („хормон на удоволствието“), мелатонин (хормонът, отговорен за регулирането на съня) и кортизол („хормон на стреса“), като ги привеждат в естествен баланс, от решаващо значение за здравословното психическо и физическо функциониране на организма.

Очилата Hyperlight имат също така половителен ефект срещу стареене, тъй като преобразуват опасните UV и сини светлинни лъчи в желана светлина, която поддържа и стимулира естествената регенерация/синтеза на колаген и еластин. Това допринася за облекчаване на съществуващите и предотвратяване появата на нови бръчки около очите. Такава уникална характеристика е още една причина да ги носите както на закрито, така и на открито!


Публикувано: 29.7.2019 г. 2:00:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката