Shopping cart icon

НАСОЧЕТЕ ЛЪЧ СВЕТЛИНА КЪМ ЗДРАВЕТО СИ

НАСОЧЕТЕ ЛЪЧ СВЕТЛИНА КЪМ ЗДРАВЕТО СИ

BIOPTRON®

Вашият собствен личен лекар, който ще ви помогне да преборите грипа

Системата за светлинна терапия BIOPTRON® се базира на клинични изследвания и ефикасността и е доказана и одобрена при лечение на известен брой заболявания и грип. Вече в употреба са хиляди уреди BIOPTRON, използвани както от обикновени хора, така и от медицински специалисти по цял свят.

Системата за светлинна терапия BIOPTRON® има значителен принос към намаляване риска за човешкото здраве в периоди на сезонни респираторни заболявания и грипни епидемии. Когато стане въпрос за грипния вирус, можете да си имате личен лекар у дома, който да ви предпазва, лекува и възстановява. Нуждаете се от него само за няколко минути дневно. Разработено е ефикасно лечение, базирано на клинични изследвания, което се използва като допълнение към стандартните антивирусни мерки. Постигнати са следните лечебни цели: възстановяване на клетъчния имунитет, отслабване на силата на инфекцията, антивирусен и бактерициден ефект върху кожата и лигавицата на дихателните пътища, намаляване на отока на лигавицата и улесняване на дишането през носа, отслабване на локалната възпалителна реакция и секреция, намален риск от алергизиране в хроничната фаза и ускоряване на възстановителния процес.

Как да се предпазим от грип?

При опасност от грипна зараза: профилактично 10 минутно прилагане на светлина BIOPTRON® върху назалната зона, два пъти дневно, сутрин и вечер, и след престой на студен въздух (на 10 см разстояние, под прав ъгъл, със затворени очи). Освен за профилактика на грипа, успешно се използват терапевтични схеми за прилагане на Bioptron® и при първите признаци на респираторни заболявания, при наличие на грипно състояние, както и за възстановителния период след грипа.

Имунната система се състои от специализирани клетки и органи, които предпазват човешкия организъм от атаките на външни „нашественици”. Отслабеният имунитет възниква когато имунният отговор е нарушен или неефективен. Това означава, че човекът е по-вероятно да развие инфекция, а инфекцията да е по-силна.

Кои са обичайните симптоми на отслабения имунитет?

Леко отслабената функция на имунната система често се проявява в повишена податливост към инфекции, в т.ч. настинки, възпалено гърло и грип. По-сериозни нарушения в имунитета могат да позволят развитието на микробни инфекции, които обикновено организмът унищожава, като гъбични и паразитни инфекции. Тежко потискане на имунната система може да доведе до изключително силни микробни инфекции (в т.ч. пневмонии, туберколоза, диария, язви на устната кухина, кожата, червата) и развитието на тумори (особено на лимфните възли, далака и кожата).

Какво може да се направи, за да се подобри функцията на имунната система?

За съжаление, не съществуват лекарства, които да повишават активността на имунната система. Единственият начин на действие е да се опитаме да запазим имунната система в добро състояние посредством приемането на балансирана диета, провеждането на редовни физически упражнения, спиране на тютюнопушенето, приемането на умерено количество алкохол.

Нов, иновативен метод на лечение, който може да спомогне за стимулиране на функцията на имунната система, е прилагането на СВЕТЛИННАТА ТЕРАПИЯ.
 


Светлинната терапия BIOPTRON® предлага провеждането на терапия, която подсилва имунната система и не е лечебно средство за лечение на автоимунни заболявания.

Светлинната терапия BIOPTRON® е най-доброто средство при превенцията на здравословни проблеми.


По какъв начин светлинната терапия BIOPTRON® помага на имунната система?

Счита се, че светлинната терапия въздейства на имунната система по няколко начина:

  • Активиране на клетките, които атакуват бактериите
  • Активиране на клетките, които разграждат микробите
  • Активиране на клетките, които атакуват вирусите и туморните образувания

Zepter предлага нов подход в борбата с грипа - светлинната терапия BIOPTRON®

Основните терапевтични ефекти на хиперсветлинната терапия с BIOPTRON® при грипни и предгрипни състояния са:

  • повишаване нивото на аденозинтрифосфат за подобряване на клетъчния метаболизъм
  • повишаване на клетъчната енергия
  • повишаване на микроциркулацията и клетъчната биостимулация
  • намаляване на отоците и възпаленията
  • укрепване на защитните сили на организма
  • стимулиране на регенеративните и възстановителни процеси във всички биологични структури
  • облекчаване на болката

Виж повече за Bioptron от тук: Zepter - BIOPTRON HYPERLIGHT THERAPY


Публикувано: 11.1.2023 г. 11:02:00 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката