Shopping cart icon

Включете BIOPTRON, изключете болката!

Включете BIOPTRON, изключете болката!

Най-новата технология на съвременната медицина - светлинната терапия BIOPTRON е решение, което носи облекчение на хора, страдащи от болка.

Зимният период е време за ваканции и пътувания. Ски сезонът е и времето, когато се появяват много контузите. Използването на фармацевтични болкоуспокояващи натоварва организма и определено не е най-добрият метод в борбата с болката. Затова съвременната медицина се връща към древния метод на светлинна терапия, който намалява болката, без да предизвиква странични ефекти. Нашите предшественици вече са открили лечебните свойства на светлината. През последните десетилетия този метод беше подобрен и сега се завръща с голям успех. Днес можете да използвате този метод на лечение със светлинната терапия BIOPTRON.

Устройствата BIOPTRON излъчват поляризирана и полихроматична светлина, която е комбинация от видимия и инфрачервения спектър. Поляризираната светлина от BIOPTRON може ефективно да се използва за лечение на болка, свързана с мускулно-скелетни наранявания, като болки в гърба/гръбнака, главоболие, стави и ревматични болки. Светлинната терапия BIOPTRON може да се използва и при заздравяване на наранявания на меките тъкани (напр. мускулни спазми, изкълчвания и навяхвания), носи видими ефекти при посттравматично лечение т.е. наранявания, изгаряния, оперативни рани, изкълчвания, отпускане на мускулите, намалява отока и зачервяването. Светлината стимулира производството на ендорфини, което облекчава болката.

 

BIOPTRON използва естествените процеси на нашето тяло и затова, за разлика от аналгетиците, не предизвиква нежелани странични ефекти. Устройствата Bioptron са лесни за използване. Препоръчителната терапевтична доза е само 8 минути на ден. Това е толкова малко, но толкова много за тялото! Светлинната терапия трябва да се провежда всеки ден, за предпочитане 5 дни в седмицата, профилактично - 1 пъти дневно, терапевтично от 3 до 5 пъти на ден.

 


Светлината BIOPTRON вече не е просто терапия, използвана от лекари и клиники. Благодарение на продукта BIOPTRON Pro 1, тази уникална технология може да бъде неразделна част и от вашето домашно място.

Светлинната терапевтична система BIOPTRON работи въз основа на откритията на откривателя на тази терапия - Нилс Риберг Финсен, който е удостоен с Нобелова награда за медицина през 1903 г. за приноса си в развитието на медицинските науки.

Прилагане на светлинната терапия Bioptron:

·      наранявания и претоварвания на костите и ставната система (прекомерно разтягане на сухожилия, ожулвания, контузии, навяхвания);

·      мускулни рани - намаляване на мускулното напрежение;

·      облекчава болките в гръбначния стълб и ставите, например след интензивни физически упражнения;

·      подпомага процеса на заздравяване на рани (посттравматични, постоперативни, изгаряния, декубитални язви, улцерации);

·      ревматични заболявания (облекчава дегенеративните заболявания на ставите, повишава физическата активност,).

Bioptron - подчинихме силата на природата за вас!


Публикувано: 30.1.2018 г. 18:13:27 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Здраве
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката