Shopping cart icon

Най-добрите плодове за здрава кожа

Най-добрите плодове за здрава кожа

Мангото, папаята и кивито са страхотна плодова салата и със сигурност са много полезни за цялостното здраве. Това са само някои от причините, поради които избрахме тези три супер плода, за да помогнем за почистването и освежаването на кожата на лицето ви като част от нашия LA DANZA RICH FRUIT REFRESHER. Този тоник премахва сухотата и доставя влага, подготвяйки кожата ви за обичайната рутина за красота. Коктейл от натурални плодови екстракти – КИВИ, МАНГО и ПАПАЯ – RICH FRUIT REFRESHER действа като мек ексфолиант за кожата, а изключителните свойства на ПЛОДОВИ КИСЕЛИНИ стягат, подхранват и озаряват.
 

Ето няколко факта за тези могъщи плодове, чиито екстракти помагат да поддържаме кожата си сияйна и освежена:

Киви – Кивито е не само вкусен плод, пълен с хранителни вещества, но също така съдържа страхотни естествени съставки за вашата рутинна грижа за кожата. С няколко полезни за кожата хранителни вещества като витамини С и Е и антиоксиданти, кивито е от съществено значение за подобряване на здравето на кожата.

 


Папая - Папаята действа като естествен ексфолиращ тоник. Оставя кожата без петна и с равномерен тон в резултат на високото съдържание на витамин А. Проучванията показват, че ензимите, открити в папаята, също имат положителен ефект, противодействащ на процеса на стареене. 
 


Манго – Мангото придава вечен блясък на кожата ви. Бета каротинът и витамин А, присъстващи в мангото, помагат за съживяването на матовата кожа, правейки я бляскава и сияйна. Освен това, този плод помага за намаляване на тъмните петна, луничките и много други дребни кожни заболявания.
 


Публикувано: 10.7.2018 г. 4:09:51 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Козметика
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката