Shopping cart icon

5 мощни съставки за сияйна кожа на лицето

5 мощни съставки за сияйна кожа на лицето

Знаете ли, че наричаме нашата плодова маска с двойно действие La Danza (La Danza Double Action Fruit Mask) „маска- чудо“? Тази маска е за всички онези жени-чудо, които заслужават малко допълнителна грижа, предоставена от невероятни естествени съставки и швейцарски нанотехнологии. Тази богата на хранителни вещества формула е разработена за незабавно почистване, детоксикация и овлажняване на стресираната и уморена кожа. Маската с двойно действие овлажнява и възстановява еластичността на дълбоко клетъчно ниво, като същевременно осигурява ефектен блясък и сияние на повърхността на кожата. Наред с плодовите екстракти и микрокапсулираните витамини А, В, С и Е, ние допълнихме нашата формула с още 5 невероятни съставки, извлечени от природата.

 

 Тези 5 мощни съставки, извлечени от природата, водят до незабавно съвършенство:

 

1. Керамиди

Какво представляват: Липидни молекули, които се намират в клетъчните мембрани. Те придържат кожните клетки заедно, образувайки защитен слой, задържащ влагата.

Какво правят: Керамидите се използват за заместване на естествените липиди, които се губят при излагане на сурови фактори на околната среда и по време на процеса на стареене. Те възстановяват влагата на кожата и я предпазват от вреда на външни елементи. Керамидите са ефективни и при лечение на екзема.

 

2. Хиалуронова киселина

Какво представлява: Естествено вещество в човешкото тяло, което регулира обновяването на клетките, намалява увреждането на кожата и поддържа влагата и еластичността на кожата.

Какво прави: Хиалуроновата киселина създава бариера за влагата върху кожата, като я прави по-гладка и мека. Тази съставка прави чудеса с дехидратираната кожа. Тъй като вече естествено присъства в телата ни, хиалуроновата киселина е по-безопасна алтернатива на синтетичните съставки.

 

3. Биофлавоноиди

Какво представляват: Основен компонент на растенията, те са отговорни за яркия цвят на много плодове, зеленчуци и цветя.

Какво правят: Заедно с витамин С, те защитават биомолекулите в дермата като колаген, еластин и хиалуронова киселина. Благодарение на антиоксидантната си сила, те предпазват кожата от увреждане на свободните радикали, подобрявайки клетъчната активност. Биофлавоноиди също така спомагат за синтеза на колагенови и еластинови влакна, които придават на кожата еластичност и стегнатост.

 

4. Кигелия Африкана (Kigelia Africana)

Какво представлява: Известно като колбасово дърво, той е широко разпространен в Южна, Централна и Западна Африка. Това е многофункционално лечебно растение с много качества и значителен потенциал.

Какво прави: Традиционно Kigelia Africana се използва за подобряване на красотата. Може да се намери в продукти за грижа за кожата против стареене и регенерация, тъй като повишава твърдостта и еластичността на кожата.

 

5. Био зелен чай

Какво е това: Първоначално зеленият чай е бил популярен в Китай и е използван в медицината от векове за лечение на всичко - от главоболие до депресия. Съдържа голямо количество антиоксиданти, както и ензими, аминокиселини и фитохимикали като полифеноли. Освен това има витамини от група В, фолиева киселина, манган, калий, магнезий и кофеин.

Какво прави: Зеленият чай предпазва кожата от свободните радикали и предлага антиоксидантни и подхранващи свойства. Помага за изхвърляне на токсините от кожата, лекува петна и белези и намалява възпалението.

Дори подобрява еластичността на кожата! 


Публикувано: 8.8.2018 г. 17:24:03 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Козметика
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката