Shopping cart icon

Скъпоценни природни съставки на La Danza Age Defense Serum

Скъпоценни природни съставки на La Danza Age Defense Serum

Много фактори водят до старее на кожата. Ние, до известна степен, можем да повлияем на външните фактори, които причиняват преждевременното стареене, като излагане на слънце, недостиг на сън, хранене. Но естественият процес на стареене е неизбежен. С течение на времето всички получаваме видими бръчки по лицето си. Естествено е лицето ни да загуби част от младежката си свежест. Забелязваме, че кожата ни става по-тънка и по-суха. И така, можем ли да удължим свежестта и младостта на кожата на лицето си? Как можем да излъжем времето?

Ние от Zepter се обърнахме към природата за вдъхновение и за най-ценните съставки. Забелязахме, че някои растения и водорасли, живеещи в екстремни условия, са развили умения, които им помагат да оцелеят в суровата среда и при промените. Разбрахме, че можем да използваме същите тези умения, за да забавим процеса на стареене. Търсейки най-ценните съставки за направата на нашия Age Defense Serum, ние „пътувахме“ до амазонските джунгли, френското крайбрежие и изследвахме океана.

Това са съставките, които заимствахме от природата за нашия La Danza Age Defense Serum:

 

  1. 1.   Laminaria ochroleuca: Златни водорасли


Laminaria ochroleuca (кафяви водорасли) са жълто-кафяви водорасли с дължина до около 1,5 м, които обикновено се срещат на по-ниски дълбочини в студените океани. Това е един от малкото водорасли, чиито тъкани отблъскват епифити и епифауна. Известно още като златното водорасло, то има способността да устои на UV лъчите. От златните водорасли идва Antileukine 6, оригинална и революционна активна съставка, използвана в La Danza Anti Age Serum. Доказано е, че има способността да защитава и укрепва хидролипидния баланс на кожата, има силни противовъзпалителни свойства и предпазва ДНК от клетъчните увреждания, причинени от UV-лъчите.

 

Sacha inchi:

 

Сача инчи, известен още като фъстъкът на инките, е семето на растение, което расте във планините на Перу. Този супер плод е бил култивиран и използван като източник на храна в продължение на 3000 години в тропическите гори на Амазонка. Семената са богати на протеини, омега 3, 6 и 9, алфа токоферол, витамин Е, каротеноиди (витамин А) и фибри. Той е най-богатият източник на ОМЕГА-3 в природата и научно доказано засилва ефективно клетъчната регенерация, като намалява възпалението на кожата и лекува раздразненията.

Саликорния
 


Саликорнията е растение, характерно за крайбрежието на Ламанша във Франция, което расте в пясък. Хидрасалинолът е уникална, естествена съставка, извлечена от растението Salicornia (Slasswort). При прилив, тo e почти потопено, а при отлив е изложено на вятъра и слънцето. За да се адаптира към тези промени, то е развило система за пренос на вода и амониеви йони, които играят критична роля в защитата му от дехидратация и големи вариации в концентрациите на сол. Доказано е, че хидросалинол намалява загубата на вода от кожата и повишава хидратацията.

Тези ценни съставки от природата, луксозни формули и швейцарски нанотехнологии са ключовите елементи на изключителната линия за грижа за кожата La Danza.Забележителната синергия между природата и науката предлага най-добрата грижа за красотата, борейки се с признаците на стареене и използвайки мощните природни съставки.


Публикувано: 1.12.2017 г. 12:03:23 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Козметика
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката