Shopping cart icon

Как да превърнете рутинната си грижа за красотата в луксозни ритуали

Как да превърнете рутинната си грижа за красотата в луксозни ритуали

И така, ходиш на работа, грижиш се за семейството си, поддържаш домакинството и дори имаш социален живот! Звучи като типичен ден от живота на съвременната жена! Но вие също така, трябва да се грижите за здравето и външния си вид! Не е лесно, но ние знаем, че вие ​​сте жени-чудо и сте перфектни в балансирането на отговорности в работата, семейството и приятелите. Така необходимата почивка и време за себе си се превръща в лукс.

При грижата за себе си и за да влезете във форма, започвате да прилагате твърде много различни продукти, ден и нощ. Ние имаме съвет за вас, предложение как можете да „откраднете“ няколко минути през деня за себе си и да превърнете ежедневната си рутина за красота в удоволствие. Отделете 10-15 минути сутрин и вечер, когато сте сами и се отпуснете. Вместо просто да нанасяте какъвто и да е продукт, който използвате, направете го съзнателно и бавно, наслаждавайки се на всяко докосване. Можете да намерите тиха стая, баня, да добавите релаксираща музика, ако искате, и просто да бъдете сами със себе си за няколко минути.

Zepter може да ви помогне с грижата за кожата, с правилната комбинация от почистващи продукти La Danza и продукти, които са насочени към вашите специфични нужди за да запазите младостта на кожа. Можем да ви дадем съвети за правилна употреба и комбиниране на продукти, но от вас зависи да превърнете ежедневната си грижа за кожата в истинско удоволствие:

LA DANZA - VITAMIN-RICH CLEANSER PNK701+ Rich Fruit Refresher PNK702 + Essential anti-ageing complex PNK-708 + Absolute tensor PNK-721

Това е стъпка напред във вашата рутина за красота, с която ще се почувствате щастливи и подмладени. Вечер, след цялостно почистване на кожата с La Danza Vitamin Cleanser и Fruit Refresher, нанесете тънък слой основен комплекс против стареене върху лицето и деколтето си (като нощен крем). Препоръчваме да използвате този продукт в комбинация с Absolute tensor и да сменяте единя с друг на всеки две седмици. Нека този ритуал за красота бъде вашата медитация преди лягане.

Грижете се за кожата си, но в същото време се наслаждавайте на всяка минута!


Публикувано: 13.12.2017 г. 16:23:11 от Zepter International | с 0 коментар(а)
Козметика
Сподели на:
Zepter logotype Продуктът беше успешно добавен към твоята пазарска количка! Bags Отиди в количката