Специално разработен за Zepter съдове за здравословно готвене, белия термоиндикатор, създаден за съдове серия TF, Ви позволява да следите температурата на готвене, да спестите до 70% електричество и да съхраните здравословните съставки на храната.
Регистрирай се безплатно и без условия. Наслади се на множество ползи:
Пазарувай на привилигеровани цени като Клубен член - от 5% до 40% отстъпка.
Препоръчай/Регистрирай нови членове и печели до 10% от техните поръчки.
Продавай и спечели до 40% продажна комисионна.
Ниво на отстъпка
+
Брой ZКлуб членове
Ниво на отстъпка
-
-
1
2
2
4
10
10
Щом се регистрираш, ще получаваш редовно информация за нови продукти, които могат да ти помогнат да живееш по-добре и по-дълго, наслаждавайки се на всички останали привилегии. Можеш да се отпишеш безусловно по всяко време.
Много е просто - добави продуктите в количката и ще видиш твоята отстъпка.
Колкото по-голяма сума - толкова по-голяма отстъпка!
Цена на дребно | 29,34 лв. |
Zepter Клубⓘцена | 28,46 лв. |
Количество | |
Отстъпка -3% | -0,88 лв. |
Обща цена | 28,46 лв. |
Пълно описание
Аналоговият термоиндикатор Zepter работи в диапазон от +20 до 85 градуса.
Аналоговият термоиндикатор измерва на принципа на влажна скала, суха скала, индикатор за температура. Можете лесно да следите стойностите от аналоговия дисплей.
Устройството е снабдено с 2 различни нива на температурата, които имат отделно 3 допълнителни секции (жълта, зелена, червена). Външният индикатор показва температурата на готвене на ниво влага, докато вътрешният индикатор показва температурата на готвене на ниво сухо готвене.
Различните цветови секции показват нивото на температурата според следните 3 нива:
- Жълто - в етап на нагряване
- Зелено - в етап за правилно готвене
- Червено - в етап на прегряване
Аналоговият термоиндикатор е уред, който Ви позволява да приготвяте здравословна храна при привална температура. Той позволява да контролирате процеса на готвене, без да се налага да повдигате капака. По този начин процесът на "затворен цикъл" (процес на затворен цикъл на водната пара) протича гладко.
Храната се приготвя чрез използване на собствената си влага при ниска температура, запазвайки хранителните сис стойности, спестява до 70% енергията, необходима за приготвяне на храната и до 30% от самата храна.
Аналоговият термоиндикатор Zepter гарантира максимална прецизност и надеждност в показателите си и позволява по-добър контрол над процеса на готвене.
Как действа:
Готвене без добавяне на вода
Когато готвите без вода, винаги поставяйте прясна, измита храна в студения съд. Винаги оставяйте 1/4 свободно място и до 3см. свободно място от ръба на съда. Затворете с капак.
Поставете съда за готвене върху незагрят котлон и включете го включете. Когато термоиндикаторът стигне до половината на зелената скала за влага, намалете котлона.
Храната Ви се готви в със собствената си вода, която остава в съда за готвене. Как? Парата, произведена от храната се издига нагоре в съда за готвене. Капакът на съда винаги остава по-хладен от самия съд. По този начин водната пара кондензира и важните хранителни вещества в нея остават на дъното на съда и попиват в самата храна. Този процес се повтаря, докато храната не е идеално приготвена. Между ръба на капака и ръба на съда за готвене се образува пръстен от вода, който затваря херметически съда. Процесъд на готвене е завършен след около 20 минути.
Пържене без добавяне на мазнина
При пържене без добавяне на допълнителна мазнина винаги поставяйте месото в предварително загрят съд за готвене. Как? Поставете празен съд за готвене Zepter заедно с капак върху котлон на максимално степен за не повече от 5 минути. Когато термоиндикатоър достигне до зеленото ниво на скала сухо готвене, премахнете капака и поставете месото, което искате да изпържите. Притиснете месото към дъното на съда за готовене. След около 30-60 секунди обърнете запърженото месо и отново притиснете към съда за готвене. Оставете месото да се запържи. Можете отново да поставите капака в зависимост от вида на храната, които искате да изпържите. Премахнете съда за готвене от котлоно или изключете котлона. Процесът на пържете ще завърши след около 10 минути в зависимост от храната.