КЛИНИЧНО ТЕСТВАНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ГАРАНТИРАЩИ

ШВЕЙЦАРСКИ СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО

Intercosmetica Neuchâtel S.A., Швейцария, е основана през 1956 г. от германската група Wella. Zepter Group придоби Intercosmetica през 1996 г. и по този начин беше създадено подразделението Zepter Cosmetics & Luxury.

Чрез своите отдели за научноизследователска и развойна дейност и тестване на кожата, лабораториите на Intercosmetica непрекъснато изследват и тестват чисти и ефективни формули за ново поколение козметика. Intercosmetica има най-високо ниво на системи за управление на качеството (сертифициран по ISO 9001: 2015) и гарантира перфектен контрол на своите козметични линии. Започвайки с разработването на интелигентни формули чак до производството на крайния продукт, Intercosmetica изцяло подкрепя проектите на своите клиенти.

Комбинирайки иновативни технологии с натурални и органични активни съставки, Zepter Cosmetics постигна изключителни резултати в областта на фитокозметиката, а неговата козметична линия е перфектно решение за подобряване и защита на вашето здраве и красота.

Швейцарската лаборатория ZEPTER ви предлага естествени и високотехнологични продукти за красота PARABEN-FREE за бързи и интензивни резултати против стареене, в комбинация с особено нежни формули, посветени на най-чувствителната кожа.

  • ЛАБОРАТОРИИТЕ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗВИТИЕ РАЗРАБОТВАТ ИНОВАТИВНИ ФОРМУЛИ
  • ИНСТИТУТА ПО ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОЖАТА ТЕСТВА ЕФЕКТИВНОСТТА СИ ЧРЕЗ БИОИНЖЕНЕРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕСТОВЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

ИНОВАЦИЯ

Обединявайки най-новите пробиви в козметичната дерматология и генетика в концентрат от технологии и иновации, ние се приближихме една стъпка по-близо до намирането на решението за перфектен, млад и здрав вид - нашите мощни швейцарски серуми, които противодействат на възрастта.

GOLDEN SEAWEED (Antileukine 6), уникален екстракт от водорасли, е звездата на нашите новоразработени серуми. Използвайки най-високата концентрация на златни водорасли, увреждането на ДНК се намалява значително и се постигат максимални ползи против стареене.