ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЯТ НА МИСТЕРИЯ И НЕЗАБРАВИМИ УСЕЩАНИЯ

Именно в планините на Екс ан Прованс, в тази магическа земя на Прованс, толкова богата на прекрасни аромати, ние произвеждаме нашите парфюми. Тук черпим вдъхновение, практикуваме занаята си и мечтаем.

Преоткривайки уникалното майсторство на древните парфюмерийни майстори и следвайки методите, предавани от поколение на поколение, ние отново произвеждаме аромати, акорди и усещания, които се смятаха за изгубени.

Невидим, но изключителен, парфюмът предизвиква присъствие, усъвършенства удоволствието или създава желанието. Всеки аромат е портрет на душата, оставящ отпечатък на неизменно очарование.

Един изискан парфюм ще се смеси с фината алхимия на кожата и ще разкрие присъщата ви личност. Вашият парфюм тихо говори повече за вас от хиляда думи.

Линията на Absolument Parfumeurs е замислена така, че отделните парфюми да могат да се комбинират чрез наслагването им върху кожата ти и по този начин да създадеш свой собствен уникален аромат. Ароматите Absolument Absinthe са смесица от редки и класически есенции, които винаги са били считани за изящно изработени парфюми.

Марката умело създава елегантен контраст между средни, горни и базови нотки в своите парфюми.

Absolument_Perfumeur_Zepter2

ABSOLUMENT ABSINTHE

LA FRAICHEUR ABSOLUE (Унисекс)

51 есенции обогатяват и подчертават основата на хесперидите на една от най-оригиналните и освежаващи парфюмни води, създавани някога.

Характеризиращ се с несравнимо прохладно усещане, абсентът придава индивидуалност и отлична трайна сила на парфюма върху кожата.

Женствените кехлибарени и флорални нотки, комбинирани с мъжествени растителни и дървесни нотки, поставят Absolument Absinthe в свой собствен клас.

absolument_absinthe-(1)

ABSOLUMENT FEMME

FLORAL ET FRAIS (Жени)

Absolument Femme изразява женственост, страст и чувственост.

Изтънчен, елегантен, хипнотизиращ и мистериозен – парфюмът, който ще бъде обожаван от много жени.

Absolument Femme допълва гамата Parfum d’Interdits, изключителна селекция, която съживява традицията на Haute Parfumerie.

absolument_femme-(2)

ABSOLUMENT HOMME

LE PATCHOULI SUBLIMÉ (Мъже)

Absolument Homme е върховен обонятелен подпис за мъже. 

Мощен, завладяващ и интензивно свеж.

Осигурявайки ароматна издръжливост, Absolument Homme е парфюм, който умело съчетава мъжественост и финес.

.

absolument_homme-(2)

LA TREIZIÈME NOTE HOMME

ÉPICÉ ET BOISÉ (Мъже)

Това е най-иновативният и комплексен парфюм за мъже с увереност, със силно чувство за своята индивидуалност. 13-та НОТА е ароматна, свежа и пикантна.

За да разкриеш перфектния баланс и финес на този парфюм, остави го да се слее с химията на кожата ти за пет минути, преди да го помиришеш.

absolument_la13note-(1)

LA TREIZIÈME NOTE FEMME

GOURMAND (Жени)

Уникален, чувствен и вкусен гурме парфюм, който облича една жена в неудържимо желание да се отдаде!

Повлиян от френския десерт на главния готвач René BERGÈS, той предлага  на жените вдъхновени, драматични аромати, които привличат всички сетива. 13-та нотка за жени е флорална, плодова, сладка и напълно пристрастяваща.

absolument_la13note_gourmand-(1)

AQUA DI AIX

LE PARFUM RARE D’AIX-EN-PROVENCE (Унисекс)

Хипнотизиращ унисекс парфюм, почит към изтънчеността, дързостта и мистерията.

Прекрасен свеж еликсир, който е изискан и елегантен, но вдъхновен от чистотата на естествената красота. Рядък аромат, истинска почит към изискаността, дързостта и мистерията. Уникален и напълно годен за носене.

aqua_di_aix-(1)

АРОМАТИЗИРАНИ СВЕЩИ

Създадени от Absolument Parfumeur, представени в изискана стъклена опаковка с 3 фитила.

С изключителна продължителност от 60 часа, тези красиво ароматизирани свещи са прекрасен и очарователен подарък, който ще обогати всяка стая във вашия дом с парфюмирана аура.

Дори преди да бъде запален, финият, свеж аромат ще се разпръсне във въздуха и ще проблясва сетивата.

scented_candles-(1)