СТИЛНИ ПРИБОРИ ЗА ВАШАТА МАСА ТРАПЕЗА

Kimono, Caprice, Senator и Venus са наименованията на комплектите съдове на Zepter: уникален избор от непреходни материали и сребърни, златни и излъскани до блясък покрития за луксозен стил.

Качеството, функционалността и дизайнът на комплектите съдове на Zepter отговарят на най-високите стандарти. Те са произведени от висококачествена стомана CrNi 18/10. Продуктите са с дебелина до 4 мм и отговарят на стандартите за готварски съдове.

Модерната технология, постоянният експертен мониторинг и контрол на качеството („продукт по продукт“) гарантират максимално качество на всеки отделен продукт. Zepter притежава съответния сертификат в потвърждение на топ качеството на своите комплекти съдове.

(Certificate No – ZE 53549 Proven Zepter Quality – Piece by piece). 

Клиентите имат различни изисквания и вкусове, така че комплектите са създадени да изпълняват различните техни потребности и желания. По-точно, всеки може да избере комплект съдове в съответствие със своето домакинство и персонален вкус.

Съдовете на Zepter са изработени от стомана CrNi 18/10, в четири версии и всяка част от полираните комплекти се отличава със своето ярко лустро. На финалната фаза върху съдовете се нанася слой от изключително твърдо сребро и злато (24 карата фино злато и 999 фино сребро с дебелина до 40 микрона).

НАЙ-ИЗИСКАНОТО КАЧЕСТВО ЗА НАЙ-ЕЛЕГАНТНАТА МАСА