ZEPTER SMARTLIFE 

Zepter произведе система, която ще съкрати времето, което прекарвате в кухнята, и ще Ви даде повече свободно време. Революционната технология на Zepter съчетава радиоиндукционния котлон с радиодигиталния термоконтролер и алармен индикатор за напълно автоматичен и необезпокояван процес на готвене без Вашето присъствие.

РАДИОДИГИТАЛЕН ТЕРМОКОНТРОЛЕР

Радиодигиталният термоконтролер притежава изцяло дигитален потребителски интерфейс, изчистен и стилен дизайн и здрава ергономична дръжка. Можете да избирате между режим сухо и мокро готвене, да програмирате желаната температура и време на готвене и да контролирате целия процес на готвене. Веднъж програмирана, умната система поддържа температурата и времето автоматично и изключва, ако е необходимо. Можете да излезете от къщи и когато се върнете, Вашата здравословна храна ще бъде готова, със запазени хранителни и органолептични качества, готова за сервиране.

И отгоре на това, радиодигиталният термоконтролер действа като „пазител на храната“, защото е напълно съвместим с всички други радиоустройства на Zepter.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

АЛАРМЕН ИНДИКАТОР

Аларменият индикатор Zepter е дистанционно алармено устройство, което се свързва интерактивно с радиодигиталния термоконтролер Zepter и информира дистанционно при достигане на зададената температура на готвене или когато програмираното време изтече. Аларменият индикатор Zepter е персонална известителна система за готвене, която Ви уведомява навсякъде в радиус от 30 м, когато Вашето присъствие или намеса са необходими.

Zepter Buzzer

РАДИОИНДУКЦИОНЕН КОТЛОН

Zepter радиоиндукционният котлон е създаден по нова технология, която позволява комуникация с Zepter радиодигиталния термоконтролер и Zepter алармения индикатор, с цел контролиране на процеса на готвене. С едно натискане на бутона, Zepter радиоиндукционният котлон незабавно регулира и поддържа температурата на готвене и автоматично спира процеса при нужда в съответствие с параметрите, зададени чрез Zepter радиодигиталния термоконтролер.

Всички съдове Zepter Masterpiece Cookware притежават патентованото акутермално дъно, което работи отлично с новия радиоиндукционен котлон, за да приготвяте специални ястия в съответствие с философията на Zepter за здравословно готвене. Радиоиндукционният котлон е съвместим с всички съдове, тигани или касероли на магнитна основа.

Zepter Induction Cooker

НЕЗАВИСИМАТА ПЕРФЕКТНА И УМНА МУЛТИСИСТЕМА НА ZEPTER:

  • ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ – не хаби излишна енергия за готвене и затопляне на храната 
  • ЗАПАЗВА ХРАНАТА – насладете се на по-прясно сготвена, здравословна храна
  • ПЕСТИ ВРЕМЕ – повече свободно време за Вас и Вашето семейство 
  • ПЕСТИ ПАРИ
  • АБСОЛЮТНО БЕЗОПАСНА
  • ЗАЩИТАВА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Zepter Thermocontrol