СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ ШЕДЬОВЪР

Това е патентована система, уникално и вечно решение за правилен начин за приготвяне на здравословна храна.

Превъзходният Zepter Metal 316L на Masterpiece Cookware, усъвършенстваната технология и иновативният дизайн позволяват готвене без вода и пържене без мазнини, така че храната да е по-здравословна, но по-вкусна, запазвайки своите естествени аромати, вкусове, хранителни и биологични стойности (витамини, минерали, протеини, микро и макро микроелементи ), с по-малко калории и без опасни вещества. Готвенето със системата Masterpiece Cookware спестява храна, енергия, време и пари, но най-важното, защитава твоето здраве.

Zepter завладя света със системата Zepter Masterpiece. Днес, повече от всякога, всеки се нуждае от продукти на Zepter, тъй като мисията на Zepter за здраве е простият и очевиден начин да внесем качество в живота си.

Zepter Masterpiece Cookware

ПРEВЪЗХOДEН ZEPTER МЕТАЛ 316L

  • Разпространява топлината равномерно
  • Напълно устойчив на корозия
  • Не променя цвета
  • Не е с пореста структура и не задържа миризми от храни
  • Лесен за употреба, почистване и поддръжка
  • Неразрушим, по-устойчив на физически и химически въздействия
  • Безопасен за околната среда
  • Неутрален е и не причинява алергии
  • Неограничена гаранция
  • Модерен дизайн и технология

Zepter-Masterpiece-Cookware_URA-technology

АКУТЕРМИЧНО КОМПАКТНО ДЪНО НА ZEPTER (ZAC)

Патентованото тройно Акутермично компактно дъно на Zepter (ZAC) е същността на метода на Zepter за приготвяне на здравословна храна. Състои се от три слоя метал: индукционен, акумулиращ и кондуктивен. Трите слоя метал се компресират от машина, която упражнява налягане от 2000 тона (без лепене или спояване), а това прави дъното неразрушимо, компактно и недеформируемо. 

ZAC акумулира топлината бързо и я предава рамномерно на храната, която се приготвя при по-ниски температури, като по този начин спестява до 70% енергия. Освен това, то може да се използва при всякакви топлоизточници, включително и с индукционни котлони.

Zepter-Masterpiece-Cookware_Triple-layer

ZEPTER URA РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ С НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ

Zepter URA (Ultimate Resistant Application) е иновативна незалепваща технология. Не е нанесено вредно покритие, което го прави съдовете за готвене безопасни за твоето здраве.

Незалепващата повърхност е създадена по уникален метод, който подобрява структурата на метала на вътрешната повърхност на съда; той е неразделна част от съществуващия метал и не може да бъде отделен, което прави Zepter Smart Line Masterpiece Cookware неразрушим, вечен и абсолютно безопасен.

Masterpiece-Cookware_URA-Technology

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КАПАК НА ZEPTER

Значително по-тежък, което гарантира, че всичко ще остане в съда.

Великолепният съвременен дизайн на капака Zepter се отличава с изпъкнала форма със стилизирани „вълни“. Центърът на капака е по-висок и заоблен, предлагайки повече обем. За допълнително удобство, капакът на Zepter може да се постави върху патентованите дръжки на Zepter, за да спести място на плота.

Специално проектираният капак на Zepter приляга идеално към ръба на съда, като херметически затваря тенджерата чрез воден печат, което позволява готвене със затворения процес на Zepter.

Zepter-Masterpiece-Cookware_Multifunctional-lead

ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ

Храната се готви в собствения си сос, който остава вътре в съда. Парата, която се освобождава от готвенето се изкачва нагоре. Капакът е винаги по-хладен, така че парата кондензира в контакт с капака. Течността се връща обратно върху храната. Процесът се повтаря отново и отново, до като храната не се приготви перфектно. Капакът приляга идеално към ръба на съда, запечатвайки херметически съда с водна спойка.

Zepter-Closed-steaming-process

РЪБ НА СЪДА НА ZEPTER

Не разлива нищо, по-хладен е от дъното на съда и винаги остава чист.

ТЯЛО /СТРАНИ НА СЪДА ZEPTER МЕТАЛ 316L

Винаги по-хладни от дъното на съда, позволява кондензация на хранителните течности и затворен цикъл.

БЕЗОПАСНО ДОКОСВАНЕ – ДРЪЖКИ ZEPTER

Патентованите дръжки на Zepter са уникално проектирани да не прегряват благодарение на патентованата технология, осигуряваща минимална свързаност с тялото на Zepter Masterpiece Cookware. Техният ергономичен и стилен дизайн позволява удобен здрав захват и лесно боравене. Дръжките са безопасни за фурна и лесни за почистване.

  • Уникален дизайн и патентовани никога да не се пренагряват
  • ергономични и стилни
  • Специалното PVD покритие
  • Отлична издръжливост и устойчивост на надраскване
  • Интелигентен и практичен дизайн, който позволява да поставите капака върху дръжките на съда.
  • Подходящ за фурна (ще се нагрее до температурата на фурната, така че са необходими ръкавици за фурна).

Masterpiece-Cookware_cool-handles

ZEPTER ТЕРМОИНДИКАТОР

Термоконтролерът на Zepter е устройство, което ти позволява да приготвяш здравословна храна по правилния начин при правилната температура и да контролираш процеса на готвене, без да повдигаш капака. Храната се готви в собствен сок при ниска температура, запазвайки своите хранителни и биологични стойности. Процесът на затворения кръг протича необезпокояван.

Zepter-thermocontroller

ПРЕВЪЗХОДНА МУЛТИСИСТЕМА

Zepter създаде система с пълен набор от готварски съдове за приготвяне на всяко ястие, което можете да си представите. Каквото Ви е необходимо като размер и форма на съда, Zepter Superior Multisystem може да Ви го осигури.

ДЪЛБОКИТЕ СЪДОВЕ са идеални за вкусни супи и месни бульони.

ОВАЛНИТЕ СЪДОВЕ се използват за лесно приготвяне на всякакъв вид печено за Вас, Вашето семейство или гости.

Търсите идеалния съд за Вашето задушено? Изберете една от КАСЕРОЛИТЕ с различни размери за следващото си кулинарно постижение.

Внезапно Ви се прияжда пържено? Използвайте ТИГАНИТЕ на Zepter, за да пържите без добавени мазнини.

Имате нужда от перфектния грил? Използвайте КУАДРА и подобрете Вашето готварско преживяване не само с подходящо приготвена здравословна храна, но и като готвите в съдове с изключителни форми, които ще Ви изумят със своята красота и практичност.

А ако сте истински шеф, който е свикнал да изследва различни култури чрез вкусовете и ароматите на местната кухня, доведете в дома си Азия и пригответе по-здравословна храна в УОК на Zepter

ГОТВЕНЕ НА ЕТАЖИ

Превъзходната мултисистема позволява готвене на етажи, приготвяйки 2-3 ястия на един котлон, винаги на по-ниска температура, което запазва хранителните качества на храната.

Zepter-Masteriece-Cookware-Multisystem

ПРЕВЪЗХОДНАТА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА СИСТЕМА ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ

  • Патентована система за правилен и вечен начин за приготвяне на здравословна храна, за по-добър и по-дълъг живот
  • Превъзходен метал, авангардни технологии и луксозен дизайн
  • Абсолютно безопасна, хигиенична и безопасна за околната среда
  • Мултифункционална, cимултанно приготвяне на няколко вида ястия на един източник
  • Лесен за употреба и поддръжка
  • Спестява енергия, храна, време и пари
  • Предпазва здравето ви
  • Инвестиция за поколения напред

ХРАНИ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО. ЖИВЕЙ ПО-ДОБРЕ. ЖИВЕЙ ПО - ДЪЛГО

Zepter-Pressure-cooking