ОТКРИЙТЕ ВАШИЯ ВКУС

Няма значение дали сте любител на кафето или на чая, стилният и функционален Zepresso Trend предлага всичко, за което мечтаете по отношение на качество и вкус. ZEPRESSO TREND е невероятно модерен уред; малък и лек, той е много лесен за употреба и поддръжка. Изработен е изцяло от най-висококачествени материали, за да отговаря на най-строгите световни критерии.

Zepresso trend е ново поколение машина за топли и студени напитки с капсули. Най-модерната технология гарантира, че богатата гама от специални напитки, от кафе и чай до Medizep, винаги ще впечатляват със своето качество. Машината се използва лесно и е винаги готова за бързо приготвяне на следващата чаша топла или студена напитка.

Златният цвят е идеален за традиционния, класически и рафиниран вкус, а дизайнът „Мондриан“ е подходящ за свободолюбивия, ексцентричен и разкрепостен човек. Модерен дизайн и иновативна технология за хора, които държат на най-високите стандарти!

ЛЮБИТЕЛИ НА КАФЕТО – РАЗТВОРЕТЕ СЕТИВАТА СИ

Разгадаването на уникалния вкус на най-фините кафени зърна в света започва с процеса на печене. Ние подбрахме най-фините кафени зърна от най-добрите региони за отглеждане на кафе, изпекохме ги по най-традиционния начин, капсулирахме уникалния вкус и аромат на кафето, на които можете да се наслаждавате ден след ден. 

Луксозна наслада за любителите на кафето, нашата селекция гарантира невероятен взрив от вкусове във всяка чаша. Комбинация от интензивните вкусове на кафе Арабика и Робуста, те се предлагат в кутия по 10 капсули и са съвместими с машините Nespresso®. 

Удовлетворете Вашите потребности/желания с асортимент от 5 различни типа кафе.

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter